Widok
Ja mam u góry i na dole , wiesz powiem Ci że byłam w małym zakładzie ,ale wiem że babka ma fach w ręku.Ma bardzo dużo klientek .
Mieści się w Gdańsku na Zaspie , jak będziesz chciałą to podam Ci jej nr kom.Robiłam u niej ponad rok temu i kreski są rewelacyjne ,świetnie mi podkreśliły oko:) w tym miesiącu będe szła pogrubić je , bo znudziły mi się takie delikatne:)Pozdrawiam
Mieści się w Gdańsku na Zaspie , jak będziesz chciałą to podam Ci jej nr kom.Robiłam u niej ponad rok temu i kreski są rewelacyjne ,świetnie mi podkreśliły oko:) w tym miesiącu będe szła pogrubić je , bo znudziły mi się takie delikatne:)Pozdrawiam
a co to ma do rzeczy ? rozmawiamy o oczach ,. Fakt można zrobić makijaż permanentny oczu,brwi i ust ,ale zależy kto Ci robi i jak chcesz, kwestia gustu, ja widziałam u tej Agnieszki (klientka ,która była przede mną miała robione brwi) i wcale nie miała czarnych kruczo brwi, tylko naturalnie dodany kontur i kreski zrobione tak jak jej brwi się układały.Dlatego mówie ,zależy gdzie się trafi :)Ja uważam ,że trafiłam rewelacyjnie i trzymam się kurczowo tej babeczki:)
Słuchajcie znalazłam ją na allegro http://allegro.pl/makijaz-permanentny-gdansk-super-rabaty-i1304119826.html
Oko około miesiąca? to ona chyba była u rzeźnika ,który znakował bydło:P heh ja miałamu u Tej Agnieszki tylko 1 dzień lekkie opuchnięcie ale to normalne...:)wtedy do końca dnia zostałam w domu bo był straszny wiatr no i jak mi w oczy zawiał to lekko mnie szczypało ale to wszystko.Za to moja znajoma robiła sobie u niej usta , i fakt faktem nawet ta babeczka mówiła że to jest najbardziej bolesne miejsce na makijaż permanentny ,ale dostała zastrzyk znieczulający i obyło się bez bólu , wiadomo po zejściu znieczulenia dziwnie jej usta mrowiały ale to tylko też przez jeden dzień , a na najbliższe 5 lat ma się spokój:)Uwierzcie osobie która ma już 2 lata makijaż permanentny, co prawda oczu (kreski dolne i górne ) ,gdybym miała potrzebe zrobiłabym sobie też kontur ust permanentnie ale , niestety czy stety natura obdarzyła mnie dużymi ustami i wyglądałabym tragicznie z konturami ust, które jeszcze bardziej by mi je uwydatniły:)
O ile istnieje taka mozliwosc to prosze rowniez o namiary na zaklad kosmetyczny na Zaspie.Nie mieszkam w Polsce, do Gdanska przyjade w polowie lutego i byloby to dla mnie znacznym ulatwieniem i oszczednoscia czasu wybrac sie do "sprawdzonej kosmetyczki"!!!
Z gory dziekuje i prosze o e.mail na tulipan1512@googlemail.com
Z gory dziekuje i prosze o e.mail na tulipan1512@googlemail.com