Widok

makijaz ślubny ... dylemat

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
skontaktowałam się z P. Elą Skoczeń w sprawie makijazu ślubnego. Bardzo mi zalezy by to ona mi ten makijaz robiła, jednak jedyną wolną godzinę w tym dniu ma 8 rano. Ja wiem, że ten maijaż jest bardzo trwały, że nic mu się nie stanie przy "normalnym " użytkowaniu, ale ...

dziewczyny, jeśli któraś z was ma/miała tak wczesnie makijaż, to jak układacie sobie dzień? co z fryzjerem? teoretycznie powinien być przed makijazema nie po, ale przecież nie umówię się na 6 rano :PPPPP ?

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Salambo :) kto wie, mnoże sie spotkamy gdzieś na starówce :))

ps: jakbys jakimś cudem zrezygnowała z 9:30 u Pani Eli to ja się pisze na twoje miejsce, hehe :PPPPP

papilio1@op.pl
pingwinek :) my nawet jeszcze nie mamy ustalonej godziny ślubu :))) a w październiku to jeszcze nawet ptaszki nie ćwierkały, że we wrzesniu ślub :PPP wiec pół roku przed niby dużo, a jednak mało czasu zostało do ślubu :)

papilio1@op.pl
ja u Pani Eli rezerwowalam termin w sierpniu i godzine mialam do wyboru do koloru ;-), dla mnie 14 to bomba mam nadzieje, ze zdadzymy ale do kosciola mam 300m ;-)

jeśli nadal szukacie wizażystka to chętnie się podejmę :) podaję maila poleczka_n@o2.pl
do góry