Widok

makijaz ślubny ... dylemat

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
skontaktowałam się z P. Elą Skoczeń w sprawie makijazu ślubnego. Bardzo mi zalezy by to ona mi ten makijaz robiła, jednak jedyną wolną godzinę w tym dniu ma 8 rano. Ja wiem, że ten maijaż jest bardzo trwały, że nic mu się nie stanie przy "normalnym " użytkowaniu, ale ...

dziewczyny, jeśli któraś z was ma/miała tak wczesnie makijaż, to jak układacie sobie dzień? co z fryzjerem? teoretycznie powinien być przed makijazema nie po, ale przecież nie umówię się na 6 rano :PPPPP ?

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lepiej jest oczywiście zeby fryzjer był przed makijażem ale jeżeli nie da się tego przeskoczyć ...no cóż, bywa i tak...umyj po prostu włosy przed wyjściem na makijaż i potem do fryzjera

mnie co prawda nie będzie malować p. Ela ale mam makijaż na 9 a ślub na 14 :)

MI też zależało na pani Eli Skoczeń, ale makijaż miałabym na godzinę 11, ślub mam na godzinę 17 a fryzjer musiałby mnie zacząć czesać ok 10.
Trochę za wcześnie dla mnie bo potem przez kilka godzin musiałabym siedzieć i się nie ruszać ;).
I niestety musiałam zrezygnować.
Znalazłam panią która makijaż będzie mi robić o 14 (powiedziała, że trwa to ok 1,5h, bo trzeba przygotować cerę do tego by makijaż długo się trzymał). A Fryzjer na godzinę 13. i Będzie ok :).

do góry