Widok

makijaż

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć.
Powiem krótko.
Któraś z Was miała zrobiony dobry makijaż który trzymał się przez całe wesele???
Chętnie poleciłabym dziewczynę która robi odpowiedni makijaż za nieduże pieniążki - w granicach 40 zł :)ale nie wiem czy wypada????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wypada :) Ja bardzo chętnie skorzystam jeśli jesteś jestes naprawdę zadowolona bo pilnie poszukuje kogos sprawdzonego. Może mogłabyś przesłać zdjęcie? :) Jeśli wolisz, to prześlij mi namiary na fumico@o2.pl, dzięki.
Dziewczyny, ja także poszukuję dobrej i w miarę taniej makijażystki. Jestem alergikiem, do tego noszę okularki, więc makijaż musi być nie uczulającymi kosmetykami i wogóle musi naprawdę super.
Za wszelkie namiary z góry dziękuję
czy mozesz podesłać mi fotkę, bym zobaczyła ten make-up? I namiary na tę dziewczynę?
Jeśli możesz, to proszę na priv:-)
pozdr.
ja kiedys polecalam makijazystke, bylo to po makijazu probnym, 12.06. mialam slub i podtrzymuje moje zdanie - super makijazystka, nie mam zdjec, ktos chcial do niej namiar więc podaje: Marzena tel. 0504 243 363, jest z Sopotu, dojeżdza
Bardzo poproszę o namiary na tę makijazystkę.Szukam kogoś sprawdzonego na 04.09.Pozdrawiam.
jeśli chodzi o te, ktora mnie malowala to podaje raz jeszcze Marzena z Sopotu, tel. 0504 243 363
ja tesh chce namiary i zdjecie jesli mozna prosic :)
pozdrawiam!!
Cześć. Ja mam inne pytanie. Czy te makijażystki kończyły jakieś szkoły, kursy,mają certyfikaty ?? Jakich kosmetyków używają do makijażu ślubnego ? Pozdrawiam Was :)
BARDZO PROSZE O NAMIARY NA TĘ MAKIJAŻYSTKĘ I JEŻEKI MASZ TO JAKIEŚZDJĘCIA. E-MAIL aoryl@interia.pl
A jaka jest cena u Pani Marzeny??
Pozdrawiam
Moja makijazystka - Marzena, skończyła szkołe wizaży, pracuje jako wizażystka dla Lumene i tych kosmetyków używa, maluje od wielu lat, opowiadała jak zatrudnieli ją do Lumene: rozmowy w Warszawie i te sprawy, moge ją z pewnością polecić, cena około 50 zł - najlepiej zadzwonić i się zapytać.
MOGE PROSIC O NAMIARY aoryl@interia.pl
dzięki za dane. pozdrawiam
do góry