Widok
Na weselniku jest wiecej pozytywnych opini o makijazu mmegi i Wizy, z czym sie zgadzam. jezęli chodzi o mmeg to sama sie malowała na swój ślub (były kiedys Jej foto na weselniku) i zrobiła to idealnie!! Dlatego nic dodac nic ująć, perfekcja.
Emilia
PS mnie malowała Wiza z czego jestem baaaaaaaardzo zadowolona.
Emilia
PS mnie malowała Wiza z czego jestem baaaaaaaardzo zadowolona.
jaska napisał(a):
> Moja kolezanka robila u niej makijaz wieczorowy miesiac temu i
> splynal jej po 3 godzinach:((.Coz niestety ta pani jest nie do
> konca dobra, nie polecam:((((Slubu to jej makijaz nie przezyje
> napewno:((
Rozumiem konkurencję, ale "zdrową" po co wypisywać takie bzdury!
Brałam ślub w lipcu 2005 i właśnie mmegi robiła makijaż mnie, świadkowej, mamie i teściowej. Ja poszłam na pierwszy ogień o godzinie 9, bo wiadomo zdjęcia, plener itd. Makijaż był delikatny i subtelny, taki jak chciałam, pasował do mnie i do całej sytuacji;-), wytrzymał całą sesję zdjęciową, ślub, łzy, uściski, wesele i wszystko pozostałe;-), mało tego!! nie chciał sam spłynąć po 3 godzinach ani później, zmywałam go dopiero po poprawinach!!! Może nie znam się aż tak na kosmetyce kolorowej, ale dla mnie usługa była w pełni profesjonalna, także mmegi z pewnością korzysta z bardzo dobrych kosmetyków do makijażu, poza tym dziewczyna jest sympatyczna i na luzie;-) Ok, nie będę już jej więcej chwalić;-))) u mnie sprawdziła się w 100% i naprawdę szczerze polecam, najlepiej przekonać się samej...
Rozumiem konkurencję, ale "zdrową" po co wypisywać takie bzdury!
Brałam ślub w lipcu 2005 i właśnie mmegi robiła makijaż mnie, świadkowej, mamie i teściowej. Ja poszłam na pierwszy ogień o godzinie 9, bo wiadomo zdjęcia, plener itd. Makijaż był delikatny i subtelny, taki jak chciałam, pasował do mnie i do całej sytuacji;-), wytrzymał całą sesję zdjęciową, ślub, łzy, uściski, wesele i wszystko pozostałe;-), mało tego!! nie chciał sam spłynąć po 3 godzinach ani później, zmywałam go dopiero po poprawinach!!! Może nie znam się aż tak na kosmetyce kolorowej, ale dla mnie usługa była w pełni profesjonalna, także mmegi z pewnością korzysta z bardzo dobrych kosmetyków do makijażu, poza tym dziewczyna jest sympatyczna i na luzie;-) Ok, nie będę już jej więcej chwalić;-))) u mnie sprawdziła się w 100% i naprawdę szczerze polecam, najlepiej przekonać się samej...
Oj nie ładnie takie kłamstwa pisać!!! Mmegi malowała mnie do ślubu w czerwcu i byłam bardzo zadowolona, zresztą nie tylko ja, bo na malowanie załapała się też moja mama i teściowa. Pomimo 30 sto stopniowego upału makijaż trzymał się bez zarzutu przez całą noc. Co do wysyłania reklam na maila, lepsze to, niż autoreklama na forum i dzięki temunawiązałam kontakt z mmegi. Jeżeli wam to nie odpowiada, to wystarczy wykasować albo wysłać opowiedź, że nie jesteście zainteresowane i po problemie. Mmegi pozdrowionka i szkoda, że nieudało mi się z Tobą skontaktować przed Sylwestrem, choć muszę przyznać, że makijaż zrobiłam sobie sama i też był całkiem całkiem :)))
jaska napisał(a):
Jedna pani drugiej pani...Mojego brata szwagier widział jak bratowej syn ukradł rower,czy jemu ukradli już nie pamiętam ale coś słyszałam...
Jasia,obiecali ci cuś za pisanie takich pierdół??Tygodniowy nie spływający makijaż może? :-DDDDD
Jedna pani drugiej pani...Mojego brata szwagier widział jak bratowej syn ukradł rower,czy jemu ukradli już nie pamiętam ale coś słyszałam...
Jasia,obiecali ci cuś za pisanie takich pierdół??Tygodniowy nie spływający makijaż może? :-DDDDD
Mnie mmegi malowała do ślubu,przy okazji na makijaż załapała się moja mam i świadkowa.Każda z nas nie mówiąc o mnie - bo przecież był to MÓJ dzień :-) była baaaardzo zadowolona.
Mmegi przyjechała nawet trochę wcześniej niż byłyśmy umówione,fantastycznie rozluźniła atmosferę (oj,byłam bardzo zdenerwowana...) makijaż nie tylko wytrzymał sesję plenerową,obcałowywania wszystkich ciotek,wujków i przyjaciół i pana młodego :-) ale trzymał się do samego rana.Nic nie spłynęło chociaż dzień był upalny a makijaż robiony był koło 11 przedpołudniem.
Moja przyjaciółka,którą też będzie malowała polecona przeze mnie mmegi,jest już po próbnym,z którego jest bardzo zadowolona.
Mmegi przyjechała nawet trochę wcześniej niż byłyśmy umówione,fantastycznie rozluźniła atmosferę (oj,byłam bardzo zdenerwowana...) makijaż nie tylko wytrzymał sesję plenerową,obcałowywania wszystkich ciotek,wujków i przyjaciół i pana młodego :-) ale trzymał się do samego rana.Nic nie spłynęło chociaż dzień był upalny a makijaż robiony był koło 11 przedpołudniem.
Moja przyjaciółka,którą też będzie malowała polecona przeze mnie mmegi,jest już po próbnym,z którego jest bardzo zadowolona.
musze tu sprostować opinię Jaski,która nawet nie jest zalogowana...nie robiłam ostatnio żadnych makijażu wieczorowych ponieważ skoncentrowałam się przez ostatnie dwa miesiące na reklamie i makijażach slubnych i musze tutaj napisac,że ta osoba perfidnie kłamie twierdząc,że makijaż spłynął po tak krótkim czasie.przypomnę tutaj także,że do makijazu uzywam profesjonalnych kosmetyków z firmy Malu Wilz i Stage Line, które są używane głównie do kreowania wizerunku scenicznego,gdzie makijaż jest narażony na wysokie temperatury(intensywne studyjne naświetlenie)i inne czynniki zewnętrzne.dlatego wykonując makijaż daje 100% gwarancje ,że wytrzyma on całą noc a nawet panie do mnie piszą,że idą czasami w nim też na poprawiny dnia następnego.pozwalam sobie też stwierdzić,że napisała ten komentarz jakaś zazdrosna osoba z konkurencji, której nawet nie było stac na to aby się zalogować...
pozdrawiam wszystkie zadowolone klientki.wiem też,że dużo osób pyta się mnie o przykładowe makijaże ślubne jakie wykonuje-wieczorem postaram się wkleić parę fotek.
pozdrawiam wszystkie zadowolone klientki.wiem też,że dużo osób pyta się mnie o przykładowe makijaże ślubne jakie wykonuje-wieczorem postaram się wkleić parę fotek.
Pisałam na forum podając swego maila, jak również i moje koleżanki. I właśnie ta pani oraz jeden dj zasypywali nas swoimi ofertami, a wcale o to na forum nie prosiłyśmy. Dlatego już nie podajemy swoich maili w profilu, bo znów jakiś zabiedzony usługodawca weselny wyczai kiedy mamy śluby i będzie gnębił swymi reklamami.