Widok
klara napisał(a):
> polecam salon Carmen w Rumi,pani Maja maluje super,sama
> korzystalam z jej usług i jestem bardzo zadowolona,wszyscy
> chwalili mój makijarz i na zdjęciach też wyszedł super
jaki był koszt tego makijazu?
czy pani Maja stosowała jakiś specjalnch kosmetyków np.bazy, kammuflarzu...itp. mam troche tlusta cere wiec chcialabym miec w miare trwały makijaz...
> polecam salon Carmen w Rumi,pani Maja maluje super,sama
> korzystalam z jej usług i jestem bardzo zadowolona,wszyscy
> chwalili mój makijarz i na zdjęciach też wyszedł super
jaki był koszt tego makijazu?
czy pani Maja stosowała jakiś specjalnch kosmetyków np.bazy, kammuflarzu...itp. mam troche tlusta cere wiec chcialabym miec w miare trwały makijaz...
nie dziewczny jest tu Nas troszeczkę:)) co do makijażu to ja trafiłam ze pani przyjeżdza do mnie do domku i mnie maluje..jestem juz po próbnym i podobało mi sie ja na codzień wogle nie uzywam kosmetyków, wiec pani wyczarowała mi delikatny makijaż i czułam sie w nim świetnie, teraz muszę tylko popracować nad swoja cerą- bo mam strasznie sucha w niektórych miejscach na twarzy...
Do aneczkalab
Kochana, podaj mi n namiar do tej pani wizazystki, z ktorej jestes tak bardzo zadowolona?? Bo jakos jeszcze nie znalazlam fajnej, ktora mi cos doradzi. Dwie juz przeszlam i makijaz poza tym ze byle jaki i zwykly to jeszcze mi splynal,a zaplacilam podobno okazyjnie. wole dac ciut wiecej ale miec dobra wizazystke.Slub jest raz w zyciu.