Widok

makijażystka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuje makijażystki ,która bedzie chciała dojechać do Stężycy.Oprócz panny młodej będą jeszcze dwie kobiety chętne do makijażu.
Rozsądne ceny tylko bo jedna Pani zaproponowała mi 1500zł ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zaproponowała tyle, bo nie chciała po prostu do Ciebie przyjechać :-/
Powinnaś się zmieścić w ok 600 zł z dojazdem.
Popieram przedmówczynię, cena kosmiczna, ja zapłaciłam połowę tej kwoty, a malowane były 4 osoby (ja, mama, siostra- świadkowa i ciocia) plus dojazd. Usługa wykonana na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm! Malowała mnie p. Magda Purchla. Dojeżdża do klientek, ale nie wiem, na jaką odległość. Napisz do niej lub zadzwoń i zapytaj, może akurat będzie to strzał w 10, jak w moim przypadku :)
Szkoda tylko, że p.Magda nie odpisuje na maile.
Ślubujemy 29.04.2017
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja kontaktowałam się z Nią telefonicznie i sms-owo, podobnie jak z całą resztą usługodawców- wyszłam z założenia, że niekoniecznie muszą spędzać w sieci wiele godzin i codziennie zaglądać na skrzynkę, za to telefon przy sobie raczej każdy nosi :) No i od razu miałam szybką odpowiedź, a to też było dla mnie istotne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koliberek a Ciebie nie maluje Ida?
P.Ida nadal nie wie, czy w dniu mojego ślubu będzie już w Polsce. Także makijażystki nie mam jeszcze wybranej...
Ślubujemy 29.04.2017
Jak 'ta' Ida to współczuję... ale chyba jedna tylko na forum się pojawia...
Jeśli ktoś podaje na stronie do kontaktu e-mail oraz telefon, to powinien sprawdzać skrzynkę codziennie, a także odbierać smsy, nie tylko telefony.
Do kontaktu wybieram e-mail, ponieważ oprócz zapytania o termin, zadaję szereg innych pytań, których nie zadam przez sms (za dużo pisania) czy telefonicznie (część pytań wymaga choć chwili zastanowienia, ponadto w rozmowie większość odpowiedzi ucieknie, a w e-mailu wszystko będzie czarno na białym).
Ślubujemy 29.04.2017
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chodzi o Panią Idę Sokołowską. A o co chodzi?
Ślubujemy 29.04.2017
Masz rację, ale takich smsów i zapytań o termin ludzie związani z branżą ślubną mają całą masę. I nie są w stanie od razu odpowiedzieć wyczerpująco pisemnie na wszystkie. To nam się zawsze wydaje, że piszemy jako jedyne i musimy być obsłużone priorytetowo i "na już".

Mam bliską osobę w tej branży i wiem, jak to wygląda. Gdyby non stop "wisiała" na mailach, w ogóle nie mogłaby się zająć swoją pracą. Na coś takiego można sobie pozwolić w biurze, a nie przy pracy, w której się stoi niemal cały dzień i zajmuje klientami. Dlatego do szybkiego kontaktu służy telefon, a mailowo ustala się szczegóły. Na początek wystarczy wyłącznie JEDNO pytanie- o wolny termin. Bo negatywna odpowiedź eliminuje wszystkie inne i nie zabiera cennego czasu- również na napisania długiego maila z innymi pytaniami.

Takie jest moje zdanie, a ostate
Takie jest moje zdanie, a ostatecznie liczy się efekt końcowy. A ten mnie zachwycił. Ale nikogo nie zamierzam na siłę przekonywać do konkretnej osoby. Nie to jest moim celem. Polecam ludzi, którzy sprawdzili się w swojej pracy, a nie gadaninie czy pisaninie. Bo to ich pracy zawdzięczam bezstresowy dzień ślubu :)
Niestety p.Magda ma zajety mój termin. To już druga makijażystka z polecenia, która ma termin zajęty :(
Ślubujemy 29.04.2017
Bardzo chętnie dowiem się dlaczego Pani współczuje :)

Pozdrawiam,
Ida Sokołowska
Zapraszam serdecznie do zapoznania się z moimi pracami oraz na makijaż próbny, jeżeli będę miała wolny termin z przyjemnością do Pani dojadę.

Pozdrawiam,
Ida Sokołowska

http://www.idasokolowska.com
http://www.fb.com/aparat.ka
Koliberek, próbuj dalej :) Swego czasu na forum dziewczyny polecały też Panie :Elżbietę Skoczeń, Annę Kardzis, Beatę Fryz, Olę Kowalow i Agnieszkę Skrzyńską. U żadnej z nich się nie malowałam, więc się nie wypowiem na temat ich pracy. Ale może wśród nich będzie TA idealna :)

Powodzenia w poszukiwaniach, trzymam kciuki :)
wysle namiar na makijazystke na prv
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Do p.Oli tez pisałam jakiś czas temu i tez termin zajęty :P
A z p.Agnieszką jestem umówiona na próbny makijaż w niedzielę ;)
Ślubujemy 29.04.2017
Super, może to akurat będzie TO :)

A co do fryzjerów, to bardzo dobre opinie na tym forum mieli też panowie- Radek Smarz i Andrzej Jodełko ( w kontekście czesań ślubnych, żeby nie było wątpliwości ;-)). Brałam Ich pod uwagę na wypadek, gdyby moja fryzjerka miała zajęty termin, ale na szczęście nie było takiej potrzeby ;-) Nie wiem jednak, jak wypadają cenowo, podejrzewam, że najtańsi nie są, ale nie będę się już powtarzać po tysiąckroć, na czym nie warto oszczędzać :)

Może są tu na forum mężatki, które korzystały z Ich usług i będą mogły napisać Tobie coś więcej? Wiele osób zagląda tutaj w poszukiwaniu ludzi sprawdzonych, sama też do nich należałam, przygotowując się do ślubu.
Agnieszka Kanka. Najlepsza !
do góry