Widok
Źle nie jest.
JEST PO PROSTU TRAGICZNIE!!!
WYZYSK MOBBING I NIC WIĘCEJ.
Jeżeli chodzi o magazyny to raczej 1500zł nie przekraczają zarobki, bardziej patrzał bym w dół niż powyżej...
Byłem ostatnio na kilku rozmowach i oferowano po 8zł na rękę jak ktoś szybko liczy 160 godzin x 8zł wychodzi 1280zł (pomijam fakt że jest to za pracę zmianową w różnych godzinach itd.)
JEST PO PROSTU TRAGICZNIE!!!
WYZYSK MOBBING I NIC WIĘCEJ.
Jeżeli chodzi o magazyny to raczej 1500zł nie przekraczają zarobki, bardziej patrzał bym w dół niż powyżej...
Byłem ostatnio na kilku rozmowach i oferowano po 8zł na rękę jak ktoś szybko liczy 160 godzin x 8zł wychodzi 1280zł (pomijam fakt że jest to za pracę zmianową w różnych godzinach itd.)
zarobki to kpina co za kraj i do tego przyzwolenie naszego państwa na dojenie nas ludzi ,a nie długo za miskę ryżu robić będziemy bo UNIA Tak powie i nasi się z*****ą i tak zrobią . Powiem jeszcze tak jest zmowa pracodawców powyżej 1500zł nie dostaniesz obojętnie co byś robił robiła .Płaca nie jest równa do wykonywanej pracy . JESTEŚ SPRZĄTACZEM CZY BUDOWLAŃCEM LUB KRAWCOWĄ WIĘCEJ NIE DOSTANIESZ . W innych dziedzinach jest to samo . -ZMOWA I TYLE --
ja zrobilem tak.poszedlem do stoczni pólnocnej zrobilem kurs 111, 136 rok przepracowałem i podziekowałem po paru dniach wyjechałem na 6 mies. na wyspy bahama na remont wycieczkowca i tak zwiedzalem swiat do marca 2012 kiedy mi sie wiza usa skonczyla.a teraz mostostal platformy wiertnicze dla norwegów
Ciekawa - Twoje pytanie jest pozbawione jakiegokolwiek sensu - jakie zarobki kształtują się w trójmieście...
..odpowiem - od 500 złotych (optymistycznie) do kilkunatu-kilkudziesięciu tysięcy złotych na miesiąc. Czasami zdarzają się wyjątki w kwocie kilku milionów. Ale tych od razu wpisuje się na listę Forbesa.
..odpowiem - od 500 złotych (optymistycznie) do kilkunatu-kilkudziesięciu tysięcy złotych na miesiąc. Czasami zdarzają się wyjątki w kwocie kilku milionów. Ale tych od razu wpisuje się na listę Forbesa.