Widok

aktywne 9 miesiecy na Orunii Gornej

Orunia Górna Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dowiedzialam sie dzis, ze beda zajecia aktywne 9 miesiecy w Centrum Sportowym na Okulickiego :) moze ktos jeszcze jest chetny z okolicy :)

image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie to jest, ja bym była chętna :) ale dopiero od maja :) i na czym takie zajęcia polegają ??

Palla, to sa takie cwiczenia lekkie dla kobiet w ciazy, takie cos jak aerobik, fotness, jakies cwiczenia na pilce, podobno bardzo fajne :) a Orunia Gorna to jakies 10 minut autobusem od Gd Glownego, jadac w strone obwodnicy trzeba skrecic zaraz za rondem w ulice w lewo i tam otworzyli nowe centrum sportowe :)

image

image

no juz znalazłam stronkę tego klubu, ale nie ma cennika ani w grafiku zajęc AKTYWNA MAMA, jest tylko MAMA I JA... zadzwonie i sie zapytam w jaki dni i w jakie godziny, ps ty jestes na zwolnieniu albo bedziesz ? bo widziałam ze MAMA I JA jest dwa razy w tyg o 11,00 wiec ta aktywna tez pewnie jakos tak bedzie..

te zajęcia się jeszcze nie odbywają, dzwoniłam Pani zapisała moje imie i nr tel i powiedziała, ze bedzie dzwonic jak sie wieksza kupka babek uzbiera, jak cos to ci napisze ale w razie czego masz nr Telefon: (058)322-83-50 i zadzwon:))

ćwiczenia fajne
ja akurat chodzę na Zaspę, odbywają się tam gdzie szkoła rodzenia jest ul.Majewskich (koło szpitala)

image
dobrze, to ja tam jutro zadzwonie :) i mam nadzieje, ze jednak jakies lepsze godziny beda, bo ja pracuje

image

image

a powiedziala Ci jaki to koszt moze byc? bo jak nie, to ja jutro zapytam :)

image

image

zapomniałam zapytać.. ale z tego co widziałam to rewelacji w cenach tam nie ma .. ale zadz i zapytaj :)

zadzwonilam i rzeczywiscie dopiero zbieraja grupe, zostawilam swoje dane :) podobno koszt taki jak aerobik 20 zl pojedyncze wejscie lub karnet ok 130 zl za 10 wejsc :) moze sa jeszcze jakies chetne?

image

image

Witam! Cieszę się widząc taki wątek:) Zadzwoniłam i również się zapisałam. Jestem podobno piąta i Pani powiedziała że jest duża szansa by te zajęcia ruszyły niebawem. Szukałam w innych Fitness klubach, ale najbliższy organizujący takie zajęcia jest we Wrzeszczu w Galerii Bałtyckiej, kolejny na wajdeloty. Ceny podobne jak na Oruni. A mieszkając niedaleko Kowal do Wrzeszcza nie chciało by mi się jeździć:) Co do ceny to karnet ma kosztować 150 zł za 10 wejść i z każdym kolejnym m-c korzystania cena będzie spadała o 10 zł, osobne wejście 20 zł. Godziny nie znane, dla mnie nie ma różnicy, bo jestem na L4.
Miło było by poćwiczyć z innymi ciężarnymi- zauważyłam, że jedna z Pań ma termin na 09/10/2008, ja mam na 10/10/2008 :) Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje nie długo na zajęciach:)
Iza
M się śmiał, że od maja ide na zwolnienie żeby "odpocząć' a już szukam sobie jakiegos zajęcia.. hehe

dziewczyny ja tez sie chętnie wybiorę na te zajęcia na Oruni - powiedzcie mi tylko od którego miesiąca można bezpiecznie ćwiczyc? jestem w połowie trzeciego.

"Bądź tą zmianą, którą chcesz zobaczyć w świecie"
"aktywne 9 miesiecy" - przez te 9 miesiecy.

Musisz zadzwonic i sie zapisac, to bedzie nas wiecej i moze szybciej ruszy grupa :)

image

image

A te zajecia Mama i ja to z jak dużymi dzieciaczkami sie przychodzi ???
dzwoniła do mnie pani z klubu, i zajecia maja sie odbywac prawdopodobnie raz w tygodniu np po 17 i raz w weekend np rano w sob, mi to nie pasuje.. w sob zawsze sprzatam, a po 17 jest juz M, wolałabym jakos z rana albo do poppołudnia i dwa razy w tygodniu :(

i co, są jakieś chętne w sob na 11 ? ja chyba pójde, a zajecia pierwsze bezpłatnie:))

ja w tą sobotę nie mogę, ale będę we wtorek i dla mnie to będą bezpłatne zajęcia :) :)

image

image

tych zajęć na wajdeloty już nie ma
są teraz na zaspie tam gdzie jest szkoła rodzenia
2 razy w tyg wtorek o 16 i piątek o 15:30

a to link do stronki babeczki która to prowadzi

http://www.dorotafit.com/plan.htm

image
I co? byla ktoras na zajeciach w sobote? Dajcie znac jak bylo i czy sie wybieracie we wtorek :)

image

image

do gory, ponawiam pytanie

image

image

ja nie poszłam - zapomniałam.
we wt nie ide bo bede w pracy o tej godzinie.

szkoda palla :) a we wtorek jest na 17.15 czy na 17.30?

image

image

Witajcie! Czy któraś z Was chodzi? Ja miałam dziś wybrać się pierwszy raz, ale niestety, dziś zajęcia odwołane. Zaczynam od wtorku za tydzień :)
Finka, a w sobote beda zajecia? Bo ja nie nie chodze, ale teraz nie bylam kilka razy, bo nie moglam

image

image

Będą, ale poprowadzi Magda w zastępstwie (może znasz? Ja ją kojarzę, bo długo chodziłam do niej na zajęcia jeszcze przed ciążą - bardzo fajna dziewczyna). A w kolejny wtorek już Paulina.
A jakie masz wrażenia z zajęć? Ja jestem bardzo ciekawa, jak one wyglądają, czy są bardzo powolne (mam nadzieję, że nie, bo kiedyś na jodze prawie zasnęłam ;), czy troszkę ruchu (w granicach rozsądku) jednak jest?
Moim zdaniem bardzo fajne zajęcia, ja np wczesniej nie chodziłam na żadne aerobiki itp, bo mam kłopoty z kierunkami :) i jestem leniuchem, a na tych zajeciach prawie zawsze nadążąm, ale można się zmęczyć, myślę, ze zasnąć nie dasz rady :) Pauliny nie znam, ale chyba przyjdę w takim razie w sobote, chyba, że mi coś wypadnie :)

image

image

Altea, chyba coś zamieszałam :) W sobotę tylko w zastępstwie będzie Magda, a w następny wtorek ta sama prowadząca, co zawsze, czyli Paulina (chyba, że źle usłyszałam imię przez telefon) :).
Ja w sobotę nie idę, ale już od wtorku zamierzam chodzić :)
Ktoś jeszcze się wybiera?
Ty zamieszalas albo ja :) hehe :)

image

image

Podbijam i od razu pytam: ktoś jutro idzie? Zajęcia są na 11:00, a we wtorek na 17:15, pojedyncze wejście: 20zł.

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Up :)

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

Czy posiadanie dzieci jest warte zmiany stylu życia? Czy wychowywanie dzieci jest przyjemne? (47 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad urodzeniem dziecka, więc chciałem zapytać. Właśnie...

Jaki najlepszy i najtańszy blender? (13 odpowiedzi)

Chciałabym zacząć robić sama papki małemu,jednak słoiki są za drogie.On zjada cały taki mały...

do góry