Widok

małe czarne robaczki w domu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej!jakis czas temu otworzylam szuflade ze skarpetami i zauwazylam małe cienkie robaczki,troche wijącesie ale "idące po linii prostej ,potem w kanapie miedzy kocami,pod wykładziną,wszedzie zostawiają specyficzny czarny "pył"kropki, cos jak drobny czarny proszek,czy ktos wie co to moze byc?szukam w internecie i jak juz znalazlam takie same to okazuje sie ze zywią sie produktami spozywczymi w kuchni a te u mnie wolą pomieszczenia ze skarpetami,szafy z ubraniami,wykładziny,koce....jak to zwalczyć?czy ktos mial podobny problem??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tez z nimi walczylam i od ponad pol roku mam prawie spokoj a juz byly wszedzie co pare minut widzialm gdzies jakiegos,

A jak udalo Ci sie je wytepic? Ja nie moge przeprowadzic deratyzacji bo mam kota i nie chce mu zaszkodzic ale vardzo dokladnie poodkurzalam, wyczyscilam drapak kota bo tam tez sie zalegly. Cos okropnego. Za tydzien sie przeprowadzam i strasznie sie boje ze przeniose na nowe mieszkanie to pieronstwo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, prosiłabym o radę czy ktoś moze z Państwa zetknął sie z czymś takim ? Są w umywalce, wannie, zlewie, przy oknach balkonowych i listwach, łażą po płytkach u panelach :( pozdrawiam

u mnie łaziły po parkiecie, robiły małe dziurki w ubraniach jak przy molach, dużo ich było na parapetach bo w jakimś okresie swojego życia lgną do światła. troche z nimi walczyłam ale samo zwykłe zabijanie nic nie dawało bo i tak jeden robak robi bardzo dużo jaj. ale kupiłam środek na robaki na dwa dni wysypałam go na podłoge (bo u mnie w wiekszości żyły pod parkietem) i od tamtej pory mam praktycznie spokoj. wiadomo co nadal staram się czesto odkurzac odsuwać meble itp ale robaki pojawiaja się bardzo sporadycznie a nie jak kiedyś co pół minuty. Ale samo ich wybijanie było okropne. jak wysypałam ten proszek to z parkietu zaczeły mi larwy wypełzać, co chwile jakaś. okropieństwo

ja w wannie zlewie nigdy ich nei widzialam wiec nie wiem czy to to samo

A co to za proszek można wiedzieć? Ja już próbowałam różnych.

Kupiłam http://onlyblackmusic.pl/skuteczna-walka-z-insektami/#page-content problem sam się rozwiązał.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry