Widok

małe przyjęcie weselne - 25 osób?? gdzie??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

mam pytanko gdzie można byłoby w Gdańsku urządzić malutkie przyjęcie weselne - do 25 gości? Czy ktos już uczestniczył w takiej uroczystości? Jak wrażenia? Niestety nie możemy sobie pozwolić na wesele z prawdziwego zdażenia więc pozostaje nam tylko taka forma. Ślub ma być kościelny, ale co dalej?

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
uupsss miało być "zdarzenia"...
polecam Estragon :)
papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Restauracja "Zielona Papuga" we Wrzeszczu przy kortach. Moja koleżanka wyprawiała tam właśnie takie mini przyjęcie ślubne. Było cudownie;)
W hotelu Gnieckim gdzie mam wesele jest taka piękna sala na około 30 osób
ooo dziękuję Wam bardzo :) będę musiała się rozglądnąć w tamtych miejscach. Orientujecie się może jak to organizacyjnie wygląda?? w sensie czy można tam takie mikro tańce urzadzić ;) - teściowie nie odpuszczą ;), no i czy to tylko jest obiad deser i "do widzenia" ?
w Zielonej Papudze jest weranda, na której mozna popląsać i taras.
willa Uphagena, wg mnie idealna na male przyjecia, bo sa osobne sale. Tak samo Dworek Admiral, fajne miejsce tez w restauracji w Parku Oliwskim (nie pamietam jak sie nazywa ta restauracja) oraz bardzo ladna sala w hotelu HANZA (maksymalnie na 50 osob, super polozony i zdziwilam sie, bo wcale nie jest tak drogo jakby sie wydawalo). Na takie mniejsze przyjecia/obiady weselne jest sporo miejsc. wszystko w zaleznosci od zasobnosci portfela oraz klimatu jakiego szukasz na taka uroczystosc czy bardziej eleganckie i czy raczej swojskie klimaty)
Villa Uphagena też świetna; poleciłabym jeszcze Hotel Opera, mała sala maksymalnie pomieści 50 os. Do tego patio pięknie położone. Wogóle ten hotelik jest bardzo przyjemny... sala restauracyjna jak oaza, robi wrażenie;))
w Estragonie nie ma tańców, ale przyjęcie trwa az do zamknięcia restauracji, nikt cię "po torcie" nie wygania :)

my zebraliśmy się o północy, wszystko po imprezie zostało spakowane w pojemniki, pomroziliśmy i mieliśmy jeszcze jedzenia na 2 tygodnie :)
papilio1@op.pl
My też robimy bardziej przyjęcie weselne niż wesele. Powiem Ci że w zależności od twojej wyobrazni i kwoty jaką możesz poswiecić możliwości jest wiele. My robimy w sali przedszkolnej , tylko przerabiamy na ślubna he he . U nas bedzie ok 30 osób i mamy zamiar bawić sie do rana :)
image
Co do Estragonu odstąpię termin 28.08.2010r. nr tel. 511354010
Dziękuje bardzo za pomoc, na pewno porozglądam się w tamtych miejscach... Jedyne moje obawy to nie chciałabym żeby ta uroczystość jak to mówią "przypominała stypę" albo "obiad u ciotki"...
Hej, ja polecam restaurację Romantica na zaspie. BYłam tam na weselu - super zabawa, pyszne jedzonko i co najważniejsze - wiem, że młodzi nie zapłacili za dużo.. Może spróbuj tam?

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry