Widok
małe przyjęcie weselne - 25 osób?? gdzie??
Witam,
mam pytanko gdzie można byłoby w Gdańsku urządzić malutkie przyjęcie weselne - do 25 gości? Czy ktos już uczestniczył w takiej uroczystości? Jak wrażenia? Niestety nie możemy sobie pozwolić na wesele z prawdziwego zdażenia więc pozostaje nam tylko taka forma. Ślub ma być kościelny, ale co dalej?
pozdrawiam
mam pytanko gdzie można byłoby w Gdańsku urządzić malutkie przyjęcie weselne - do 25 gości? Czy ktos już uczestniczył w takiej uroczystości? Jak wrażenia? Niestety nie możemy sobie pozwolić na wesele z prawdziwego zdażenia więc pozostaje nam tylko taka forma. Ślub ma być kościelny, ale co dalej?
pozdrawiam
willa Uphagena, wg mnie idealna na male przyjecia, bo sa osobne sale. Tak samo Dworek Admiral, fajne miejsce tez w restauracji w Parku Oliwskim (nie pamietam jak sie nazywa ta restauracja) oraz bardzo ladna sala w hotelu HANZA (maksymalnie na 50 osob, super polozony i zdziwilam sie, bo wcale nie jest tak drogo jakby sie wydawalo). Na takie mniejsze przyjecia/obiady weselne jest sporo miejsc. wszystko w zaleznosci od zasobnosci portfela oraz klimatu jakiego szukasz na taka uroczystosc czy bardziej eleganckie i czy raczej swojskie klimaty)