Widok
Ja byłam w zeszłym roku na takim małym weselu (ok. 40 osób) i bardzo dobrze je wspominam. Super atmosfera, nie odczuwało się wcale różnicy. Jedna moja uwaga - to wesele było na małej salce, i to był w tym przypadku zdecydowany plus. Duża sala wyglądałaby chyba przy tej ilości osób jakby była pusta. Namiarów na salę jednak nie podam, bo to było za Słupskiem.
to jest taka drewniana chata jak sie wjerzdza z Gdyni do rumi janowa po lewej stronie a jest tam uwazam bardzo tanio a jedzenie dobre bo czesto tam jadalam tylko nie wiem czy ci sie spodoba miejsce samo w sobie a i nie biora za wynaje lokalu i bawic sie mozemy do oststniego goscia a ceny w zaleznosci od menu jakie sobie wbierzesz jak wybrałam to mnie zaskoczyli bo myslałam ze wyjdzie duzo a tu raptem 85 od osoby a slub mam 27 czyli za dwa tygodnie
Za osobę na wstępie liczą 130 zł ale to kiedy się decydujesz na maksymalne menu, nasze wesele zaczynało się o 22 dlatego zrezygnowaliśmy z paru dań i wyszło chyba 110 zł na osobe w tej cenie jest tort, alkohole i ciasta na własną ręke.Aha i daja zniżki na pokoje dla gości i apartment dla pary młodej
hej ja tez miałam wesele w róży wiatrów i wkońcu było 46 osób, super było:) może to i małe wesele ale w życiu nie bawiłam sie tak dobrze:) goscie tez byli zadowoleni mało kto siedział.Moje wesele było najmniejsze na jakim byłam w zyciu ale tylko na moim wszyscy byli zgrani i wszyscy tanczyli- to chyba dzienki małej liczby osób
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja mialam wesela na 30 osob i jestem bardzo zadowolona. Przyjecie mialam w resteuracji Belfer w Sopocie. Zaslubiny na 15.00 wiec od ok 16.30 zasiedlismy do biesiadowania. Generalnie musze pochwalic lokal za profesjonalne przygotowanie i pyszne jedzonko. Przyjecie trwalo do 3.00, muzyke mialam z plytek i cenowo wyszlo mi nieporownywalnie taniej niz gdzie indziej :)