Widok

alkohol selgros/makro

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam. Czy ktoś kupował alkohol na wesele w selgrosie albo makro ? Słyszeliśmy że przy większym zakupie alkoholu dają specjalne ceny bądz np. do każde flaszeszki sok litrowy gratis. Ktoś coś wie na ten temat ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Makro napewo nie dostaniesz!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
i tam jest drozej niz w biedronce :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak nie masz koncesji na alkohol to sie nie opłaca poluj na promocje w normalnych marketach jak biedronka leclerk my własnei z mezem tak trafilismy na szczescie bo zaoszczedzilismy sporo pieniedzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi nie chodzi o koncesję ale o takie dodatki albo jakiś rabat na alkohol. Znajomi mojej mamy z 2 lata temu organizowali weselę , alkohol kupili w selgrosie i dostali do każdej 0.5 lira sok litrowy w gratisie. Cena była taka jak dla normalnego kupującego (bez koncesji) lecz dostali w gratisie soki.
Dzwoniłem do selgrosa i do makro i jutro w jednym i drugim mam rozmowę z kierownikiem działu alkohole. Jestem ciekawy co zaproponuje. Będę miał wiadomości to dam znać :)
koniecznie daj znac !
witam,
Można podjechać do Makro i pokręcić się po dziale z alkoholami,zaczepić kogoś z koncesją żeby wam kupił wódkę.Ja tak zrobiłam, miły Pan z koncesją kupił nam wódkę ,a do tego miał jeszcze złotą kartę Makro więc dodatkowo miał rabat,więc zamiast za wódkę zapłacić prawie 22zł/szt. zapłaciłam 16 zł z groszami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za świetną radę ! :*

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry