Widok
jesli masz troche wiecej mamony - zainwestuj w dobra wodke taka jak Bols, ewentualnie Wyborowa (wciaz niedoceniana w Polsce, za to ceniona na zachodzie); jesli masz mniej kasy - wybierz Absolwenta (tez jest niezla); za to NIE KUPUJ najtanszych wodek tych po 13 zl za polowke - bo nic dobrego z tego nie wyjdzie....
Ja mam zamiar zainwetsowac wlasnie w Bolsa (chyba ze mi sie odmieni)
:-))
jesli masz troche wiecej mamony - zainwestuj w dobra wodke taka jak Bols, ewentualnie Wyborowa (wciaz niedoceniana w Polsce, za to ceniona na zachodzie); jesli masz mniej kasy - wybierz Absolwenta (tez jest niezla); za to NIE KUPUJ najtanszych wodek tych po 13 zl za polowke - bo nic dobrego z tego nie wyjdzie....
> jaki alkohol polecacie na wesele, ile na osobę?
Ja wybrałem Sobieskiego (dobra, 5 mcy temu kupowałem za 16,7 zł w Makro). Jeśli stół będzie ustrojony na czerwono - Sobieski pasuje jak ulał.
Było 75 dorosłych gości poszło 60 butli.
20 na poprawiny jedne (24 osoby)
15 na poprawiny drugie (18 osób)
Pozdrawiam
g r z e g o r z
d
y
n
i
a
wodka na wesesle
my mielismy na weselu gorzale z rosji,z*******a i bez kacowa.Wszyscy po niej widzą i słyszą.chcą nadal zyc a jesli chodzi o ilosc to ze szwagrem wypiliśmy po 1,75 litra na twarz ale pomagalismy sobie po 2gr bialego na twarz.szwagier byl zadowolony a stara jego brzeczala az dostala w czape i zamknelismy ją w szopie (JESZCZE TAM LEZY I MARZNIE),ale wracajac don tematu.Podaje Ci adres internetowy pod ktorym mozesz kupic i zamowic ta gorzale.www.rosyjskajawodka.rus.wejdz na kontakt napisz do ANRIEJA albo SASZY oni obsluguja polski rejon polski polnocnej i tez zalatwiaja koks.PowoŁaj sie na mnie dostaniesz 10%znizki.Alez to byla zabawa.pazdrawlajetsja.