Widok

mały nocnik :D

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy nocniki mają jakieś rozmiary??
zaczynam sadzać Zosię i dzisiaj pięknie zrobiła siku juz po minucie ale...
kupiłam jej nocnik i jest za duży, bo za pierwszym razem wpadła do dziury:D i muszę ją podtrzymywać na tym nocniku

gdzie dostanę mały rozmiar nocnika?? Zosia jest bardzo szczuplutka
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem Ona jest po prostu za malutka, tzn jeszce za wczesnie na sadzanie na nocniczek , ale to moje zdanie . ;)
Niektóre nocniki są troszke mniejsze , ale to nie są wielkie różnice.
ja ostatnio kupiłam mojemu 8mies synkowi nocniczek. Wybrałam z tego co było w Leclercu;-) i rzeczywiście były mniejsze i większe. Jeden mi się bardzo podobał "graficznie" ale nie wzięłam bo był duży:-) W sklepach typu mamaija, akpol pewnie jest sporo do wyboru
ma 7 i pół miesiąca i nic nie zaszkodzi ją sadzać od czasu do czasu:) i wiem kiedy kupe robi:) więc chce ją sadzać ale musze właśnie poszukać mniejszy nocnik:D
imageimage
Pewnie - sadzaj jak najczęściej. Nasza robi w nocnik jak skończyła 6,5 miesiąca i kupę nie pamiętam kiedy znalazłam w pampersie!!! Sama podnosi nocnik jak chce siusiu :) i oszczędzamy na pampersach ;) (idą 2 na dobę)!!!
Jasne, ze sadzaj! Moja daje czadu na nocniku nawet 3 razy dziennie i zawsze cos zostawi ;)
Ja mam nocnik z mothercare My Jungle Family, jest malutki - w sam raz na Mayke ;)
sadzaj...nic nie zaszkodzi

ja miałam nocnik z Ikei-one tez takie mniejsze są

chociaz takie wczesne sadzanie wcale nie oznacza szybkiego odpieluchowania...Miśka pomimo tego, ze sadzana była od 7 miesiąca to ma ponad 2 lata i bunt taki, ze na nocnik w ogóle siadać nie chce
każda kupa i siku ląduje w pampku :/

rok temu nawet już wołała ale od kiedy urodził się braciszek to regres totalny
nie jest za malutka!!! ja moje dzieci sadzałąm od 9 mca zycia efekt majac 1,5 roku chodzialy juz bez pieluszki a wpadki zdazały sie baaardzo zadko,,,,,,szukaj innego nocnika:)
U mnie także bym problem z wielkością nocnika...chodzilam tak dlugo aż znalazlam o taki
http://allegro.pl/nocnik-w-super-cenie-i1395658840.html
Co prawda moj mial inny troszkę ksztal ale mala dziurka co bylo najważniejsze
hehe tez mam z tym problem :DD
i jestem w trakcie poszukiwan nocnika z mniejszą 'dziurką' xDD
więc jak znajdziesz w jakimś sklepie to daj znać ; ))
image

wcale nie jest za mała ja synka też sadzałam jak miał około 6 msc robił kupkę jak w zegarku o 7 rano poźniej po drzemkach na siusiu i tez pożegnaliśmy pieluchy w dzien chwile po 1 urodzinach a nocne na okolo 3 miesiace przed ukończeniem 2 roku zycia przy czym zuzylam moze z 2 paczki max bo budzil sie z sucha pupa :P a na stojaco zaczol robic miala 1,5 roku jak podpatrzal tate :)
tak wiec sadzaj sadzaj
mniejsze nocniki ma napewno ikea ale tez sa płytsze
Inka, kup Zosi taki dla lalki :P
Ten nocniczek jest mały, wklejałam już w innym wątku:

http://allegro.pl/bambino-mio-sliczny-nocnik-dla-chlopca-i-dziewcz-i1406593226.html

Oprócz Allegro są w Gdyni na Abrahama, w sklepie HIP HOP.
Czy ten nocnik Bambino Mio rzeczywiście jest mniejszy?
o mój wątek:)
nam sie sprawdził taki
http://allegro.pl/okazja-super-nocnik-z-glowa-misia-tanio-i1958229921.html

ale teraz już dorosła do nocnika disney
imageimage
Moja Majcia też siada na nocnik i miałam taki sam problem kupiłam jej pierwszy nocnik ale za duzy...potem w Szczepanie byłam i znalazłam mniejszy i juz nie wpada :)
image[/url]
ja ten nasz kupowałam w realu:)
imageimage
My mamy taki:
http://allegro.pl/bebe-jou-nocnik-nie-slizga-sie-na-powierzchni-i1945556714.html

Też jest mały:)
Kupiliśmy ten nocnik Bambino Mio, bo musieliśmy mieć jeszcze 2 do dziadków. Na razie mamy jeden Bambino, ale zaraz zamawiam następny, żeby go w tą i z powrotem nie wozić:)
Nocnik zgrabny, mały, ale ma zupełnie inny kształt niż nasz pierwszy bebe jou. Córeczka tylko na niego usiadła i od razu efektywnie;) Jest idealny (mała waży 9,5kg i ma 80cm, więc jest szczupła i długa). Myślę, że będzie też dobry, jak będzie większa. Kolejny etap to majtki treningowe wielorazowe, ale zaopatrzymy się w nie bliżej wiosny.

Do nocnika mamy też super system nagród, kolorowe naklejki dołączone do nocnika;)
[url:]http://lilypie.com/">

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Tabletki do zmywarki. (71 odpowiedzi)

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy...

Czy da sie wyzyc za 2000 zl (47 odpowiedzi)

Czy da sie wyzyc za 2000 zl juz po oplatach ? Jedynie paliwo do auta trzeba w to jeszcze wliczyc....

jaki odkurzacz polecacie ? (26 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

do góry