Widok

mam wszystkiego dosyc!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jestem zalamana slub w lipcu a ja z przygotowaniami daleko w lesie...sali- nie ma sukni nie ma fotograf- w poniedzialek jest umowiony z nami ale co z tego jak nie mam gdzie wyprwic wesela...dj- nie ma bo sie nie znam i nie wiem kogo ...nauki- nie ma ,obraczek -nie ma...siedze godzinami przy kompie oglaszaja sir restauracje umawiam sie z nimi szczesliwa ale gdy tam dojezdzamy to nawet nie wchodzimy do srodka bo juz na zewnatrz budynek przypomina stare sanatorium...plakac mi sie chce ......juz nie chce zadnego slubu ...o mam juz buty i pania ktora bedzie spiewac w kosciela....szczerze mowiac jestem tym wszystkim zmeczona jeszcze w jakas nerwice wpadne...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przede wszystkim NIE PANIKUJ! my zdecydowalismy o slubie w połowie stycznia tego roku i robimy wesel w kwietniu tego roku zaraz po swietach. cale gadanie o zamawianiu sali na rok wczesniej zawsze mnie denerwowalo, bo jak sie chce to mozna wszystko. Jak nie znajdziesz nic w centrum moze poszukaj poza trójmiastem? Ceny mogą być konkurencyjne a te 50-60 km od miasta w dzisiejszych czasach to nie tragedia. Glowa do gory i do roboty
powodzenia
ej ale kwiecień a lipiec to jest różnica:P
naoomi,
odezwij sie do mnie na @ frizia01@wp.pl
jestem chyab w stanei ci troche pomodz
pozdrawiam
był tu jeszcze pare dni temu watek ze ktos chce odsprzedac termin (25.070 w oberzy pod lipami w Łęgowie - to blisko Pruszcza, a moze zmienic termin na pierwszy tydzien sierpnia? tez ostatnio bylo pare wątków ze 08.08.2009 pozwalniałay sie terminy, wiem ze byl jeszcze watek ze 25.07 ktos odsprzeda Estargon w Gdańsku.
wesoladamo napisalam do Ciebie emaila...pozdrawiam
a co juz masz załatwione????

wypisz wszytko - co masz załatwione, a co do załatwienia - napewno ci pomożemy
kosciol,pania do spiewania w kosciele buty wstepnie fotografa,jutro jedziemy do Renusza lecz obawiam sie ego miejsca bo kraza same negatywy chociaz znalazlo sie i kilka pozytywow...
hmmm, a może po prostu zmień datę ślubu?.. MOze warto przesunąć termin ślubu na sierpień lub początek września?? Jest post, ze ktoś chce odstąpić termin w Faltomie na 05.09.09, mają te ż jakąś muzykę załatwioną ect. - moze warto sprawdzić??:)
powodzenia

image
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)

Witam, jesli nie radzisz sobie z organizacją to może warto na kogos zrzucic część obowiazków?! W takim stresie łatwo o czyms zapomniec a niedociągnięcia będą widoczne. Jeśli chcesz pomogę Ci w organizacji Twojej imprezy-która ma byc najpiekniejszym dniem a nie udręka.
Jesli sie zdecydujesz skontaktuj się malwina103@wp.pl lub 601 200 761 ustalimy w czym potrzena Ci pomoc. Mam konkurencyjne ceny a poza tym wszystko jest do dogadania. Pozdrawiam
pisalam juz ze niestety nie moge zmienic daty ze wzgledu na nienormowany czas pracy...co roku mamy wolne wlasnie w lipcu tym bardziej ze po weselu jedziemy w podroz poslubna...ja nie podchodze do tego dnia czyli wesele slubu jako do najwazniejszego dnia w zyciu ..dla mnie kazdy dzien jest wazny a najwazniejszym dniem byly narodziny moich dzieci..owszem slub i wesele to napewno wyjatkowe wydarzenie w zyciu i dlatego chce go spedzic w wyjatkowym miejscu z moimi najblizszymi...z marzen o wytfornej sukni wesela na 200 osob juz wyroslam...gosci nie chcemy zabierac gdzies daleko od gdanska i caly czas cos ..bylismy w kilku miejscach ogladac lolal ale uwiezcie na internecie pieknie wytwornie a w realu ech szkoda gadac....
no to teraz tylko sala rzezcywiście - jak sala bedzie to resztę wtedy na ta datę trzeeba ustalac

A sprawdzałas Zamek w Krokowej????
http://www.zamekkrokowa.pl/
zobacz jeszcze tutaj:
http://katalog.pf.pl/Kujawsko-pomorskie/restauracja-restauracje-wesele-wesela-W2P0R10C-m10.html
moja koleżanka zorganizowała sobie ślub w marcu na lipiec... i była z okolic Pruszcza Gdańskiego... także można... wystarczy chcieć i nie panikować a wszystko będzie dobrze:)
Naoomi!Nie ma się co stresować.Ja mieszkam w UK,ślub wzieliśmy 2 lata temu.Restaurację,pazokcie i fryzjera zamówiłam telefonicznie.Wzięłam 4 dni wolnego.Do Polski poleciałam w poniedziałek,ślub w środę a powrót w czwartek.Totalny hardcore ale wszystko się udało.Śmieszą mnie te wszystkie przygotowania na rok albo i lepiej przed ślubem.To przecież tylko jeden dzień,wiadomo że najważniejszy w życiu ale naprawdę nie ma co wariować.Po wszystkim będziesz się śmiać z tego jak się zamartwiałaś,więc głowa do góry:)
Wybacz ,ale twoje nieszczęście a raczej rozterki mnie strasznie rozbawiły.Jak się człowiek zabierasz za to wszystko to faktycznie ręce opadają.Jeśli chodzi o restauracje to musisz się określić co ilości osób a potem działać my poświęciliśmy na to jeden dzień i od lokalu do lokalu,zebraliśmy cenniki itp do domu konsultacja i jedno z boku.Fryzjerkę mogę polecić przyjedzie do domu,makijaż też przyjedzie kwiaciarni sama nie mam tu też ręce opadają .głowa do góry dasz rade :)))Pozdrawiam
Naomi!
Ja się zaręczyłam w lutym a ślub biorę w sierpniu w 3mieście, choć teraz mieszkam w Zielonej Górze. Razem z narzeczonym :) Jeśli chodzi o salę, to poszukaj na necie pozwalnianych terminów, usiądź przed kompem, podzwoń, mogę Ci przesłać listę knajp, które ja brałam pod uwagę (zrobiłam sobie plik w excelu z opisem i telefonami). Co do zespołu to mamy taki z polecenia od kumpeli, który nie ma własnej strony (od słuchania różnych dem zespołów więdły nam uszy), mam też namiar na drugi fajny zespół od dziewczyn z forum.
A przede wszystkim głowa do góry - wiosna idzie!
Ja też byłam w podobnej sytuacji:D
7lat razem, zaręczyny ponad rok temu i w ostatnim momencie decyzja o slubie koscielnym!

Wszystko sie uda!:)

co do decyzji to moje podjete w kilka godziny czyli knajpa i suknia byly najbardizej trafne
Naomi, a może wesele zrobiłabyś w szkole na Rotmance-bardzo blisko Pruszcza. W zeszłym roku byłam tam na weselu i wszyscy goście bardzo dobrze się bawili. "Salę" na ktorej odbywają się imprezy można bardzo fajnie i ładnie udekorować :-)
Dj'ow nie potrafię Ci polecić ale za to zespół LEPSI rewelacja, z czystym sumieniem mogę polecić ich każdemu.
Jeśli chodzi o suknie to już indywidualny gust i to zależy już od Ciebie co byś chciała. Jakby co to mam do sprzedania białą suknię Cosmobella 118 na wzrost 177+5cm obcas (można skrócić) z salonu Lisa Fererra w Gdyni.
Naomi masz jeszcze sporo czasu więc pewnie uda Ci się wszystko ogarnąć i zorganizować.
Powodzenia
Naomi, a może wesele zrobiłabyś w szkole na Rotmance-bardzo blisko Pruszcza. W zeszłym roku byłam tam na weselu i wszyscy goście bardzo dobrze się bawili. "Salę" na ktorej odbywają się imprezy można bardzo fajnie i ładnie udekorować :-)
Dj'ow nie potrafię Ci polecić ale za to zespół LEPSI rewelacja, z czystym sumieniem mogę polecić ich każdemu.
Jeśli chodzi o suknie to już indywidualny gust i to zależy już od Ciebie co byś chciała. Jakby co to mam do sprzedania białą suknię Cosmobella 118 na wzrost 177+5cm obcas (można skrócić) z salonu Lisa Fererra w Gdyni.
Naomi masz jeszcze sporo czasu więc pewnie uda Ci się wszystko ogarnąć i zorganizować.
Powodzenia
P.S Skopiowałam swoją wypowiedź jeszcze raz bo tamta wkleiła się gdzieś wyżej.
do góry