Widok
plagiat
pisalem do gratki duzo wczesniej jak Ty
a bylem przywiazany do niej, a niekoniecznie do spotkan
moze z pewnych wzgledow zalezy mi, i nie tylko mi, na nieujawnianiu sie, na egzystowaniu tylko pod tymi kilkoma literami ? nie, zebym sie wstydzil czy bal, moze nie chce byc kojarzony z zadna konkretna twarza ? a moze ktos moglby sie zdziwic, ze ktos to .... ? zreszta wszystko, co dobre, przemija albo ewoluuje...
a bylem przywiazany do niej, a niekoniecznie do spotkan
moze z pewnych wzgledow zalezy mi, i nie tylko mi, na nieujawnianiu sie, na egzystowaniu tylko pod tymi kilkoma literami ? nie, zebym sie wstydzil czy bal, moze nie chce byc kojarzony z zadna konkretna twarza ? a moze ktos moglby sie zdziwic, ze ktos to .... ? zreszta wszystko, co dobre, przemija albo ewoluuje...
XXI wiek w ZKM Gdańsk
Panie Szcyt i podlegli Panu dyrektorzy ZKM skąd Wy bieżecie taką ilość starych Jelczy z epoki Gierka, chyba nie ma to związku z jego śmiercią. Gdynia posiada 90% nowoczesnegpo taboru a Wy kupujecie z człego kraju złom czy szykuje się nowa afera? To chyba trąca o jakiś artykuł z K.K.
Ameno
Ueeeeeeee...nie ma Ciebie?? a mialem taki diabelski plan:
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
1/ szatńskie kuszenie
2/ uprowadzenie do piekielnych acz słodkich czeluści'
3/ odurzanie siarczystymi (%) preparatami
4/ piekielnie wyrafinowane ogniste ekscesy
A tu co jadę wiec sam Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
1/ szatńskie kuszenie
2/ uprowadzenie do piekielnych acz słodkich czeluści'
3/ odurzanie siarczystymi (%) preparatami
4/ piekielnie wyrafinowane ogniste ekscesy
A tu co jadę wiec sam Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Mojave Hardcore, Rock, Nu Metal Party
Gdynia Redłowo, Mojave
10 Sierpnia 2001 (piątek)
Godzina: 21.00
Bilety w cenie: normalny: 5 zł,
Kolejna impreza, nowego cyklu tanecznych imprez w klimatach hardcore, rock, metal, alternative w klubie Mojave w Gdyni Redłowie. Impreza promująca przede wszystkim nową amerykańską muzykę rockową, na czele z takimi wykonawcami jak System Of A Down, Slipknot, Papa Roach, Linkin Park, Thumb czy Static-X, a tak ze przypominająca wykonawców takich jak Flapjack czy Illusion. Imprezę prowadzi: jaPo.
10 Sierpnia 2001 (piątek)
Godzina: 21.00
Bilety w cenie: normalny: 5 zł,
Kolejna impreza, nowego cyklu tanecznych imprez w klimatach hardcore, rock, metal, alternative w klubie Mojave w Gdyni Redłowie. Impreza promująca przede wszystkim nową amerykańską muzykę rockową, na czele z takimi wykonawcami jak System Of A Down, Slipknot, Papa Roach, Linkin Park, Thumb czy Static-X, a tak ze przypominająca wykonawców takich jak Flapjack czy Illusion. Imprezę prowadzi: jaPo.
Mojave - Hardcore, Rock, Nu Metal Party
Gdynia Redłowo, Mojave
24 Sierpnia 2001 (piątek)
Start godzina: 21.00
Bilety w cenie: 5 zł,
Kolejna impreza, nowego cyklu tanecznych imprez w klimatach hardcore, rock, metal, alternative w klubie Mojave w Gdyni Redłowie. Impreza promująca przede wszystkim nową amerykańską muzykę rockową, na czele z takimi wykonawcami jak Slipknot, System Of A Down, Soulfly, Sepultura, Machine Head, Fear Factory, Deftones, Panteram, Papa Roach, Linkin Park, Thumb czy Static-X, a tak że przypominająca wykonawców takich jak Flapjack, Tuff Enuff czy Illusion.
Imprezę prowadzi: jaPo.
24 Sierpnia 2001 (piątek)
Start godzina: 21.00
Bilety w cenie: 5 zł,
Kolejna impreza, nowego cyklu tanecznych imprez w klimatach hardcore, rock, metal, alternative w klubie Mojave w Gdyni Redłowie. Impreza promująca przede wszystkim nową amerykańską muzykę rockową, na czele z takimi wykonawcami jak Slipknot, System Of A Down, Soulfly, Sepultura, Machine Head, Fear Factory, Deftones, Panteram, Papa Roach, Linkin Park, Thumb czy Static-X, a tak że przypominająca wykonawców takich jak Flapjack, Tuff Enuff czy Illusion.
Imprezę prowadzi: jaPo.
Do Groofa
Najlepiej (najtaniej) w Pradze spać w akademikach - np. Hotel Strahov http://www.abaka.com/Czech/Strahov/ . Ceny 250 koron za noc w pokoju dwuosobowym (oczywiście warunki akademikowe ale do zniesienia)dodatkowo zniżka dla studentów. Co do piwa to właściwie wszędzie w knajpach około 30-35 koron (tylko na rynku po 95!!!). Polecam knajpę Piwnica u Szwejka (z*******y ogródek i przystępne ceny). Generalnie czym dalej rynku i Mostu Karola to taniej.
wąchacz
Pare tygodni temu poznałam faceta: nic nadzwyczajnego w nim nie ma, co mogło by mnie zaniepokoić.
Tzw. normalny mężczyzna. Zauważyłam jednak, że facet ma dziwne upodobania: wącha damską bielizne, tą zużytą.
Jjednej nocy, kiedy wstałam do łazienki, zastałam go z głową w koszu na ubrania do pralni, z twarzą w moich figach!!!
Był troche speszony, ale nadzwyczajnie podniecony, potem chciał natychmiast dzikiego seksu, jak to okreslił.
Czy to normalne, czy więcej jest Was tam, którzy lubią kobiecy zapach aż do tego stopnia? Czy trafiłam na indywiduum-wąchacza?
Tzw. normalny mężczyzna. Zauważyłam jednak, że facet ma dziwne upodobania: wącha damską bielizne, tą zużytą.
Jjednej nocy, kiedy wstałam do łazienki, zastałam go z głową w koszu na ubrania do pralni, z twarzą w moich figach!!!
Był troche speszony, ale nadzwyczajnie podniecony, potem chciał natychmiast dzikiego seksu, jak to okreslił.
Czy to normalne, czy więcej jest Was tam, którzy lubią kobiecy zapach aż do tego stopnia? Czy trafiłam na indywiduum-wąchacza?
Aspis, Krabate, Wicherek
no wiec jeszcze raz przepraszam, wczoraj juz musialam konczyc bo wyladowalam na 10 minut w jakiejs bibliotece w miasteczku i nie mialam czasu na napisanie nic wiecej niz te 3 slowa. Przeslijcie mi swoje adresy internetowe, to Wam opisze wiecej. Ohhhh, jak tu wspaniale. Pisalam juz do domu zeby mi skopiowali ksiazke adresowa, ale zero odpowiedzi... Coz, tak bywa. Wlasnie wpadl nacyciel od siatkowki- Tarjei ze swoim psem. Jakie on ma cialko! Tzn nauczyciel, nie pies, ale tak ogolnie to jest stary. Tzn nie az tak stary... Boze, co ja znowu wypisuje. Norwegowie ogolnie maja super cialka al e z charakteru a czasami i wyrazu twarzy sa beznadziejni- gotowane ryby, albo oslizgle slimaki. Z uczniow jeszcze nikogo nie poznalam. Przyjada dopiero dzis i jutro. Poznalam kilku nauczycieli- glownie facetow, obsluge kuchni i kilku ludzi tu pracujacych- sprzatanie itp. Wszyscy sa mlodzi i sympatyczni. Uczniowie tez beda sympatyczni, bo to maja byc same dziewczyny ;)No prawie. ale jakos i tak na towarzystwo meskie nie narzekamy.
Przeslijcie mi te maile, bo nie chce tak pisac na widoku, jak jakis ekshibicjonista albo kto...
3majcie sie sloneczka
Przeslijcie mi te maile, bo nie chce tak pisac na widoku, jak jakis ekshibicjonista albo kto...
3majcie sie sloneczka
czesc
w przyszlym roku przyjezdzam do trojmiasta. Ostatni raz tam bylem 6 lat temu. powiedzcie mi gdzie normalny, pelen energii i ochoty do zabawy i krecenia z kobietami 24-letni facet moze sie pozadnie zabawic i napic piwa. Jezeli ktos ma podobne plany na przyszle lato - zabawa nie do zapomnienia - piszcie do tpk@mail.com
KABARET POSZUKIWANY
JEŚLI SĄ OSOBY(GRUPY OSÓB), KTÓRE MAJĄ SWÓJ GOTOWY PROGRAM KABARETOWY, A NIE MAJĄ GDZIE SIĘ ZAPREZENTOWAĆ, TO NAJPROŚCIEJ ZGŁOSIĆ SIĘ DO NAS. JEŚLI ZNASZ TAKIE OSOBY POWIEDZ IM O TYM! CHCEMY ODBUDOWAĆ TRÓJMIEJSKĄ SCENĘ KABARETOWĄ, KTÓRA MA W TEJ CHWILI BARDZO SKROMNĄ REPREZENTACJĘ.
TEL.320-24-74
TEL.320-24-74
Dwie wiadomości w czwartek
1. NOWY SERWIS NOISEMAKERS
NA stronie www.miltedus.hg.pl pojawila sie oficjalna strona gdanskiego zespolu Noisemakers z utworami w formacie mp3. Tworcy demomuzyki wychodza z ukrycia po kilku latach istnienia w cieniu.
2. WANTED
Autorów, grafików, rysowników do coraz bardziej realnego zinu, ktory nabiera swoich ksztaltow juz, a jakże.Kontakt pod milte99@go2.pl lub 503 97 37 85
NA stronie www.miltedus.hg.pl pojawila sie oficjalna strona gdanskiego zespolu Noisemakers z utworami w formacie mp3. Tworcy demomuzyki wychodza z ukrycia po kilku latach istnienia w cieniu.
2. WANTED
Autorów, grafików, rysowników do coraz bardziej realnego zinu, ktory nabiera swoich ksztaltow juz, a jakże.Kontakt pod milte99@go2.pl lub 503 97 37 85