Widok

amena

Hmm te poczatki trawja od lutego hmm dlugo troche ehhh no nie wiem troche brakuje mi hyde parku wiec tu sie zadomowie na jakis czas
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Groofa

Najlepiej (najtaniej) w Pradze spać w akademikach - np. Hotel Strahov http://www.abaka.com/Czech/Strahov/ . Ceny 250 koron za noc w pokoju dwuosobowym (oczywiście warunki akademikowe ale do zniesienia)dodatkowo zniżka dla studentów. Co do piwa to właściwie wszędzie w knajpach około 30-35 koron (tylko na rynku po 95!!!). Polecam knajpę Piwnica u Szwejka (z*******y ogródek i przystępne ceny). Generalnie czym dalej rynku i Mostu Karola to taniej.

wąchacz

Pare tygodni temu poznałam faceta: nic nadzwyczajnego w nim nie ma, co mogło by mnie zaniepokoić.
Tzw. normalny mężczyzna. Zauważyłam jednak, że facet ma dziwne upodobania: wącha damską bielizne, tą zużytą.
Jjednej nocy, kiedy wstałam do łazienki, zastałam go z głową w koszu na ubrania do pralni, z twarzą w moich figach!!!
Był troche speszony, ale nadzwyczajnie podniecony, potem chciał natychmiast dzikiego seksu, jak to okreslił.
Czy to normalne, czy więcej jest Was tam, którzy lubią kobiecy zapach aż do tego stopnia? Czy trafiłam na indywiduum-wąchacza?

HMMMMMMMMMMMM

A DZIKI SEKS BYŁ? :))))))))))

Życie

Życie jest ciężkie...

ktos

Hmmmmm wole na ircu a sms mi wysyla ale najbardziej wole w realu sam na sam

Aspis, KRabate. Wicherek i ...

przeparaszam, wybaczcie, znowu to samo, zapomnialam adresow z domu, tzn internetowych
domowe mam

Zycie cd.

Pogada ktos ze mna?
Pytanie tylko do dziewczyn-dlaczego przyszlo nam zyc na tej dziwnej palnecie?

Aspis, Krabate, Wicherek

no wiec jeszcze raz przepraszam, wczoraj juz musialam konczyc bo wyladowalam na 10 minut w jakiejs bibliotece w miasteczku i nie mialam czasu na napisanie nic wiecej niz te 3 slowa. Przeslijcie mi swoje adresy internetowe, to Wam opisze wiecej. Ohhhh, jak tu wspaniale. Pisalam juz do domu zeby mi skopiowali ksiazke adresowa, ale zero odpowiedzi... Coz, tak bywa. Wlasnie wpadl nacyciel od siatkowki- Tarjei ze swoim psem. Jakie on ma cialko! Tzn nauczyciel, nie pies, ale tak ogolnie to jest stary. Tzn nie az tak stary... Boze, co ja znowu wypisuje. Norwegowie ogolnie maja super cialka al e z charakteru a czasami i wyrazu twarzy sa beznadziejni- gotowane ryby, albo oslizgle slimaki. Z uczniow jeszcze nikogo nie poznalam. Przyjada dopiero dzis i jutro. Poznalam kilku nauczycieli- glownie facetow, obsluge kuchni i kilku ludzi tu pracujacych- sprzatanie itp. Wszyscy sa mlodzi i sympatyczni. Uczniowie tez beda sympatyczni, bo to maja byc same dziewczyny ;)No prawie. ale jakos i tak na towarzystwo meskie nie narzekamy.
Przeslijcie mi te maile, bo nie chce tak pisac na widoku, jak jakis ekshibicjonista albo kto...
3majcie sie sloneczka

ciri

Ehh ty juz za facetami sie ogladasz moj mail krabate@poland.com

POTRZEBNY E-MAIL

Potrzebuje maila do ASICZKI lub PAIN zwanej . To bardzo ważne.Jak by ktoś miał z nią kontakt niech jej to przekaże lub podesle mi jej mila.

czesc

w przyszlym roku przyjezdzam do trojmiasta. Ostatni raz tam bylem 6 lat temu. powiedzcie mi gdzie normalny, pelen energii i ochoty do zabawy i krecenia z kobietami 24-letni facet moze sie pozadnie zabawic i napic piwa. Jezeli ktos ma podobne plany na przyszle lato - zabawa nie do zapomnienia - piszcie do tpk@mail.com

krabate

sam na sam to jest wlasnie to ;)))

Pozdrowienia dla Sopotu

z Belgii od:

Darii, Dagi, Buliego

P.S. Buli niedlugo wroci! Dagi niestety nie 8-) a Daria juz w ogole....

Wer

Sprawdzales moja prawdomownosc? i jak test wypadl?
chyba nie musze pytac?
Przykro mi, tylko tyle.

W.

To byly pytania retoryczne, odpowiedz nie jest oczekiwana.

podpis

Jak szukasz latwych dziewczyn to pomyliles strony.

ktos

No sam na sam. Tylko szkoda ze tak zadko sie z nim widuje. No ale niestey trzeba cieszyc sie chwila.

Wakagi

.................
mozesz to uznac za odezwanie sie

pada desz

czekamy na wakacje
na dobra pogode
praca nas wykancza
jestesmy zli
bylismy i bedziemy
my
spragnieni slonca

Plagiat

Kto spragniony slonca? Ja kocham jak pada....

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (208 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry