Czas odświeżyć ranking wózków :) Napiszcie jaki polecacie, a jaki mniej. Na tą chwilę interesuje mnie wózek bardzo lekki i pojemny. Mieszkam wysoko bez windy i dzidzie mam miec pozna jesienia, wiec zalezy mi aby bobas mial wygodnie pomimo spiworka...
Przy pierwszym dziecku miałam xlander xa - ciężki, ale solidny i wygodny. Przy drugim chicco urban- gondola i spacerowka w jednym. Lekki i wygodny, zawsze można rozlożyc do gondoli. Polecam oba, ale piwrwszy na cięższy teren, drugi typowo miejski.
zdecydowanie mogę Ci polecić Salsę 4 od ABC Design, jest lekka, łatwo ją złożysz, schowasz, prowadzi się bardzo fajnie, dobre podbicie i amortyzację :)
Cześć! Użytkuję muuvo quick od paru miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Wózek spełnia wszystkie nasze wymagania. Nowoczesny wygląd, po złożeniu zajmuje bardzo mało miejsca, co ze względu na częste podróże było dla nas kluczowe. Duży plus za kontakt z firmą i bezproblemowy serwis. Naprawdę polecam
polecam firmę Larktale, są w polsce dopiero od niedawna, więc może dlatego mało osób ich kojarzy, ale wózki robią swietne. Moj wozek sprawuje się serio super, także śmialo polecam wszystkim poszukującym wózka idealnego :))