Widok

ranking wózków 2019

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czas odświeżyć ranking wózków :) Napiszcie jaki polecacie, a jaki mniej. Na tą chwilę interesuje mnie wózek bardzo lekki i pojemny. Mieszkam wysoko bez windy i dzidzie mam miec pozna jesienia, wiec zalezy mi aby bobas mial wygodnie pomimo spiworka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moolino 360. Lekki 10,5 kg. A do tego tak przemyślany, że nic nie leży i nie czeka na później.
Przy pierwszym dziecku miałam xlander xa - ciężki, ale solidny i wygodny. Przy drugim chicco urban- gondola i spacerowka w jednym. Lekki i wygodny, zawsze można rozlożyc do gondoli. Polecam oba, ale piwrwszy na cięższy teren, drugi typowo miejski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Z tych lekkich myślałam o Cybex Balios S

a co powiecie o mutsy evo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mnie również interesuje temat wózków, również poród na jesień. Mnie zainteresował Kinderkraft Prime. Co myślicie ?

Valco są lekkie, chyba najlżejsze (są różne wersje, najlżejsza ma 6,3 kg-3 kołowa, najcięższa-pompowane koła, większa spacerówka, inny materiał 9kg)

zdecydowanie mogę Ci polecić Salsę 4 od ABC Design, jest lekka, łatwo ją złożysz, schowasz, prowadzi się bardzo fajnie, dobre podbicie i amortyzację :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
A jaki jest Twój budżet?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do 1500zl. Biore pod uwage tylko spacerowke od "0" czyli najlepiej przekładane i rozkładane na płasko siedzisko, pompowane koła lub super amortyzacja

Czy jest wśród was ktoś kto uzytkuje może wózek muuvo lub graco evo xt i mógłby napisać kilka słów, czy są godne polecenia?

Cześć! Użytkuję muuvo quick od paru miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Wózek spełnia wszystkie nasze wymagania. Nowoczesny wygląd, po złożeniu zajmuje bardzo mało miejsca, co ze względu na częste podróże było dla nas kluczowe. Duży plus za kontakt z firmą i bezproblemowy serwis. Naprawdę polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

polecam firmę Larktale, są w polsce dopiero od niedawna, więc może dlatego mało osób ich kojarzy, ale wózki robią swietne. Moj wozek sprawuje się serio super, także śmialo polecam wszystkim poszukującym wózka idealnego :))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry