Widok

antykoncepcja

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam taką sytuację
biorę od 8 lat pigółki antykoncepcyjne
niegdy nie myslałam o zmianie zabiezpieczenia
bo świetnie sie z nimi czuje i działają

ale niedługo planujemy dzidzie, i teraz zaczynam sie bać
wiem, że musze odstawić pigóły i oczyścić organizm,
wiec tak ok roku chciałabym odczekać,
boje sie zajść od razu po odstawieniu,
bo niewiadomo co z tym moim organizmem po tylu latach chemii,
a dla dzidziusia pewnie nie bedzie to obojetne

wiec co wg was bedzie dobre?
jaka metoda, na prezerwatywy nie mamy ochoty,
(no ale jak trzeba bedzie...bleee)
naturalne odpadają,
co poradzicie?

.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poprawka. Rigevidon

Ja biorę Diane ponad rok, ale moja waga stoi w miejscu.Tego problemu nie miałam. Ale do myślenia dały mi ostre bóle głowy - wzięłam do rąk ulotkę i dokładnie ją przestudiowałam. Mam nadzieję, że to od tego. Bo jak zaczynam mieć ból głowy to jestem nie do życia.

Mam nadzieję, że mój organizm zaakceptuje inne. Bo jak ma się tak buntować i nie akceptować niczego, to nie wiem co zrobie...;-)

Po Dianie 35 musisz odczekać 3 miesiace żeby móc statac sie o dzidziusia. Żeby wszystko bylo ok i Twój organizm mógł sie przestawić, niestety po tych tabletkach trzeba poczekac troszke dłużej.

Michałowa,w której przychodni przyjmuje ten lekarz?
aaaa,juz rozszyfrowałam,bo pomieszało mi się:)przepraszam
ja biore cilesty tez:))kiedys lykalam logest :))) sa spoko, nigdy zrestza nie mialam zadnych problemow po antyko. zastanawialam sie nad plasterkami,ale ja kochma basen, aone po ok 45 min vasenu sie odklejaja:/ mojej kumpeli sie odkleil po zabawie w wodzie i wtedy byla panika....ale raczej zostane przy tabl. za rok zamierzam skonczyc je lykac, bedziemy sie zabezpieczac inaczej :))) a dziecko planuje za 6 lat ok- mam 23 latka teraz... i wlasnie koncze studia:)))wiec trzeba zarobic na dzidzie:))) zawsze chcialam zajsc PO slubie, mialam wrecz fiola na punkcie bezpiecznego sexu!!!w mojej rodzinie wisi jakies fatum ze wszystkie zachodza w wieku ok 17-18 lat;/ ja tego juz uniknelam, ale i tak mam nadzieje ze przed slubem NIC sie nie wydarzy:))))) potem juz niech bedzie choc wole zaplanowac:))))

Beatka może Ty mi pomożesz???? Zerknij w mój watek "gdzie ją znaleźc?" wiem jaka masz sukienke to może tam sa podobne do tej co szukam :]

do góry