Widok

antykoncepcja

dziewczyny czy któraś z was używa plastrów? jeżeli tak napiszcie mi jak to wygląda cenowo i jak się je stosuje.Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.agnieszka.com.pl/plastry_antykoncepcyjne_evra.php
Powyżej masz szczegóły dotyczące stosowania plastrów, ja stosowałam ok. 1,5 roku , pierwszy rok o.k. później zrezygnowałam ze względu na zbyt duże zatrzymywanie się wody w organiźmie zwłaszcza przed miesiączką miałam 3-4 kg na plusie.Wróciłam z powrotem do tabletek ,stosuje yasmin i jest o.k., ale każdy organizm pewnie reaguje inaczej.Koszt opak. ok.52 zł 3 plastry w opakowaniu ,które zmieniasz raz wtygogodniu ,później tydzień przerwy jak przy tabletkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
yasmin a nie słyszałaś o miliardowych odszkodaowaniach dla pacjentów stosujących yasmin z powodu zakrzepicy żył?

Leki antykoncepcyjne wszystkie bez wyjątku to niestety problemy zdrowotne dla kobiet wcześniej czy później.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Forumka pyta o plastry a nie szkodliwość hormonalnych środków antykoncepcyjnych i czy stosować czy nie ,załóż sobie może osobny wątek i tam dyskutuj na ten temat.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Używałam jakieś 3 lata tamu, nie wiem jak teraz stoją cenowo. Niestety musiałam odstawić po 4 miesiącach, bo łapały mnie migreny. Teraz korzystam kapturka femcap.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja używam komputerka cyklu:-)W kwietniu mija roczek i gorąco polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
pamiętaj ze przy stosowaniu każdego rodzaju hormonów zrób sobie badania prób wątrobowych
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Mały penis we wzwodzie (7 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

do góry