Widok

aparat cyfrowy dla dzieci, gdzie można kupić ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
poszukuję dla dziecka aparatu cyfrowego, dla 3-latka

na allegro są kolorowe jak zabawki

czy w Trójmieście można kupić w sklepie stacjonarnym ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
Macie jakieś ciężkie doświadczenia 3 letnie dziecko jest bardzo rozumne, no i jeśli od początku zostało mu wpojone że należy szanować zabawki to aparatu nie zepsuje...zabawki są między innymi po to by dawać dziecku możliwość zdobywania nowych doświadczeń jeśli wasze 3 letnie dzieci będą się bawiły tylko piłką to życzę powodzenia!! są aparaty zabawki odpowiednie dla dzieci które ukończyly 3 rok życia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
KUPIĘ kontrowersyjny cyfrowy aparat fotograficzny dla dziecka :-)
Proszę o cynki lub oferty na priv.

Odświeżyłam stary wątek żeby się komentarze nie powtarzały ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla 10 latki to już raczej cyfrówkę normalną
ja chętnie odkupie taki używany. Czy ktos ma jeszcze na sprzedaż?
Co do aparatu - jaki najlepiej kupić dla dziewczynki 10 lat??
Cytrynka 007 myślę, że mogą być w Toys"R"us, bo tam mają sporo elektroniki dla dzieci, ale nie jestem pewna, pewnie jutro albo pojutrze będę tam na zakupach (czas kompletować wyprawkę) więc sprawdzę i dam Ci znać
Ale ze co?? ze ja na jakich konikach z dzieckiem??
heheheehehehhe
ze ty napewno do mnie? hehehe
hmm ty mnie z kims myslisz:) juz wczesniejsze wpisy w tym wątku adresowane do mnie cos mi nie pasowały alleee to forum,wiec .....
Wiesz tak siedze i mysle nad tymi konikami:):) to tydzien temu byłam w Brzeznie i moje dzieci bawiły sie z córkami tej aktorki Aleksandry Woźniak(13 pasteunek) ale my wymieniłysmy sie tylko usmiechami ,nie było zgrzytów hehe zresztą dzieci opanowały bardziej karoce a pózniej helikopter:)
wiecej koni nie pamietam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
kobieto widziałam cie na konikach z dzieckiem, nie dziwie się, że nadal żółć toczysz
niech ci będie, ten typ tak ma ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Cytryna niech ci bedzie bo i tak nic nie przebije patologicznych mamusiek ,które farbuja swoim dzieciom blond-irokezy!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
prawda vtech ma fajne zabawki i jakościowo bdb przynajmniej tak było jeszcze niedawno moze to byc dobry pomysł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie chce wskakiwac w zdanie, ale meza chrzesniak na 3 urodziny dostal aparat vtech kidzoom i musze powiedziec zdjecia robi calkiem niezle (2 MP) a zabawka przystosowana jest od 3 lat. moge polecic bo wg mnie calkiem fajny prezent dla rodziny ktora spedza sporo czasu na dworze a przy tym niedroga- bo w promocji mozna go dostac za 25 funtow (130zl)

http://www.tesco.com/direct/vtech-kidizoom-twist-digital-camera-blue/211-6691.prd?skuId=211-6691&pageLevel=

wiem ze nie o tego pytalas ale moze alternatywa cie zainteresuje bo vtech robi super zabaki elektroniczne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeden link nie wszedł http://www.morele.net/aparat-cyfrowy-lg-lego-lg-pix-3-mp-lgpix3mp-440261/

i komentarz do różowej wersji ;) w wyszukiwarkach pokazuje się ten sklep i niebieski aparat, ale chyba nie ma go na stanie. najlepiej zapytaj ;)
dzięki Aga
Cytrynka - tutaj jest możliwość odbioru we Wrzeszczu - ale może mają tam na stanie i można obejrzeć przed zakupem? http://www.morele.net/info/netpunkt/gdansk/
mają takie dziecięce http://www.morele.net/aparat-cyfrowy-arkas-disney-dc200-463767/
http://www.morele.net/aparat-cyfrowy-easypix-aqua-w318-bubble-belle-woobox-1384-rozowy-387336/
dacie spokój wreszcie ? ja naprawdę nie prosiłam o rady co lepsze, a tylko czy w sklepach stacjonarnychsa te aparaty są,by podejsc, sprawdzic i obejrzeć

załamka !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
skoro chce robić zdjęcia to moze lepeij dać uzywany telefon komorkowy niektóre naprawde robią ladne zdjęcia tym bardziej ze 3 latek raczej nie będzie ustawial skomplikowanych parametrów do wykonania zdjęcia :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
hej mój wpis nie miał być złośliwy :)

myślę jednak że lepiej kupić zwykły aparat, zasięgnęłam języka i ten co wskazałaś robi zdjęcia bardzo kiepskiej jakości,
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
zadziwia mnie takie stwierdzenie, że jak ktoś chce kupić dziecku coś czym się interesuje, to oznacza, że nie daje miłości ? szybki wniosek

naprawdę szkoda mi słów po tych wszystkich złośliwych wpisach

kokośmoko to już zaszalała, ale nie dziwię się, że tak bardzo złośliwa jest ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
white rabbit :.....co dziecko bedzie chcialo jak bedzie mialo 6 lat. Ale to nawet nie prooroctwo tylko stwierdzanie faktu. A skad to wiecie?

stąd ,że ogląda się telewizję,czyta wiadomości z neta i ma się różnych
znajomych. Ja przeszłam przez etapy wychowania dzieci do dorosłości.
Mam znajomych mających dzieci w wieku 10-17 lat i wiem jak to bywa
od wychowania małego dziecka które otrzymuje prezenty ,a nie wychowanie i miłość. Sama takim dzieckiem byłam ,wiem jak jest.
OD RAZU INFORMUJĘ ,NIE MAM PRETENSJI DO ZAKUPU APARATU FOTOGRAFICZNEGO PRZEZ CYTRYNKĘ007.

Druga sprawa . Agusia ma rację i Ty też.
Kazdy wydaje na co chce swoje pieniądze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Również uważam, że dziecko powinno mieć zabawki odpowiednie do wieku i uczyć się szanować pracę rodziców i zakupione przedmioty.
Za taką szpanerską, bezsensowną zabawkę uważam mini quad, którym maluch zasuwa w parku nadmorskim zamiast uczyć się nowych manewrów na rowerze.
Aparat fotograficzny to akurat może być odpowiednia zabawka jeżeli maluch wykazuje zainteresowanie i predyspozycje, albo naprawdę uwielbia zdjęcia i fascynuje go jak powstają.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry