Widok

apart-biżu

czy kupujecie bizuterie w aparcie? jestescie zadowolone? a moze polecacie jakies inne sklepy jubilerskie? najchętniej na terenie Gdanska
rozgladam się za pierscionkami złotymi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam złoty pierścionek z Yes. Przez rok nic się nie zniszczył, nadal ładnie się świeci, wygląda jak nowy :-) Mogę polecić również inne ich wyroby, moim zdaniem lepsze jakościowo od Apartu.
Ja polecam zlotnika-jubilera z gdanska wrzescza z wajdeloty.Ceny konkurencyjne:) jeśli cos kupuje to tylko tam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj nie, nie, nie!! Ja omijam Apart szerokim łukiem. Dostałam srebrny pierścionek z Apartu i okazało się, zę brakowało w nim cyrkonii. Mój facet nie zauważył tego w dniu zakupu i wyrzucił paragon. Bez paragonu nie chcieli przyjąć na reklamację. Wiem, że wystarczy potwierdzenie z karty bądź oświadczenie osoby, która była obok, jak kupujesz i może poswiadczyć ale Panie o tym nie wiedziały i reklamacji nie przyjęły. Odpuściłam, bo nie chciałam robić afery tylko dlatego, że był to prezent. Gdybym sama kupiła, nie odpuściłabym.
Apart omijaj z daleka 80% to chiny .Polecam naszych małych jubilerów wiem trzeba się nabiegać ale masz prawo do gwarancji itp.Ja polecam Jacobsona w Gdańsku na ul.Mariackiej ,jubilera na ul.Grunwaldzkiej we Wrzeszczu lub na hali targowej także w Gdańsku .
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
Ja mam trochę biżuterii z Apartu i z jakości jestem zadowolona. Moja siostra ma od nich złote obrączki.
Biżuteria z Apartu jest beznadziejna.
Z moich kolczyków poodpadały kamienie a bransoletka się powykrzywiała.
Płaci się za markę a nie za jakość.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sklep Valetta.pl opinie (1736 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

Opinie o sklepie AnKa Biżuteria? (3 odpowiedzi)

Hej! Czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie internetowym AnKa Biżuteria? Zastanawiam się nad...

do góry