Widok

apteki DOZ

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z Was ma kartę do tej apteki, typu dbam o siebie, albo dla mamy i maluszka? Czy rzeczywiscie ceny są niższe? Przyznam szczerze, ze nie porównywalam cen w aptekach, ale obecnie jestem w ciązy i duzo kasy w aptece zostawiam, dodatkowo mam synka 4 letniego, z azs i też specjalistyczne produkty mu kupuję.

Jakie jest wasze zdanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja osobiście wolę aptekę gemini, wiele kosmetyków (też mam azs-owca) jest w rewelacyjnych cenach (często porównywalne z allegro), do tego leki też sporo tańsze (np. falvit mama za 22,79, a w innej aptece mąż mi kupił za ponad 40 zł!!). Zazwyczaj robię zakupy w internecie na stronie http://aptekagemini.pl/ i zamawiam odbiór w aptece, wówczas nie płacę za przesyłkę. Jedyny minus - dość długo się czeka, ok 2 tygodnie.
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
Ja po kilku zakupach w tej aptece stwierdziłam, że nigdy więcej. Sprzedają drogie leki, prosiłam o Ibuprofen to pani farmaceutka dała mi Ibuprom 10 szt za 6 zł, bo to to samo, szkoda że nie dodała że droższe bo "markowe". Tego samego dnia w zwykłej aptece za opakowanie Ibuprofenu 20 szt. zapłaciłam 5,5 zł!
z tych leków co kupuję w ciąży to jestem zadowolona z cen bo faktycznie taniej ALE zamawiać trzeba przez internet. Do tego karta maluszka też się przydaje.

Najtańszą apteką jest GEMINI ale oni stacjonują głównie w Gdańsku Przymorzu więc dla mnie za daleko.

Więc jeśli mieszkasz w okolicach Przymorza to zdecyduj się na Gemini.
najbardziej opłaca się kupować w tej aptece, ale przez internet, odbiór w jakiejkolwiek wybranej przez Ciebie aptece, noi oczywiście z kartą wychodzi jeszcze taniej.
tylko przez internet ! w stacjonarnej aptece jest drogo
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Ja kupuję w tej aptece ale wyłącznie przez internet, odbiór z reguły jest następnego dnia.
Ceny różnie ale ogólnie jak porównuję jest taniej.
Ostatnio kupiłam broncho vaxom za 60 a w aptece w tesco kosztował 89.

Ja jestem zadowolona,mam jakąś kartę ale z reguły zapominam jej zabrać jak idę odbierać leki:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja za herbatkę Hippa rumiankowa w aptece doz na ujescisku zaplacilam 19 zł !!!
taka sama w biedronece 9 zł
kupowalam kilka rzeczy i dopiero w domu sprawdzialam paragon bo cos bardzo duzy rachunek mi wyszedl
Ja mam karte dla mamy i maleństwa i z nią jest taniej tylko musisz przygladac sie tym promocja na stronie. zamawiam wyłącznie przez internet odbiór w najbliższej aptece.
ja tez jestem zadowolona z zamówien internetowych

tak stacjonarnie przyznam że rzeczywiscie sa drodzy - moze z wyjatkiem apteki na Wałowej

mi do Gemini jest daleko wiec sie tam nie wybiore po leki

generalnie cenie sobie wygode - zamawiam przez internet - odbieram gdzie mi pasuje i płace możliwe ceny..
Wczoraj kupowałam oillan to 4 zl zniżki z kartą ,ostatnio kupowałam dwie rzeczy też dla małego to 9 zl ,ale polecono mi inną tańszą aptekę u mnie na osiedlu , tylko z lenistwa chodzę do DOZ bo mam bliżej.
Synuś Marcelek 7 kwiecień 2004 ,Mateuszek 16 grudnia 2010image[url=http:[url=http://www.maluchy.pl]image[/url
Tylko przez internet opłaca sie kupowac w tej aptece,z karta mamy i malenstwa:-)i jest to dosc wygodne ,zamawiasz w domu,i odbierasz w wybranej aptece,przysylaja mejla ze jest do odbioru:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie w Rumi są kasztany???? (6 odpowiedzi)

potrzebujemy pilnie,moze wiecie???

od którego tygodnia ciąży brałyście kwas foliowy (60 odpowiedzi)

Wszędzie mówią i piszą, jak ważny jest kwas foliowy w rozwoju maleństwa i aby brać go już...

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

do góry