Widok
marietta - jakie firmy?
potrzebję pomocy, ponieważ strona Marietty jest w modernizacji nie mogę zapoznać się z kolekcją, którą proponują w salonie. Idę tam dzisiaj i chciałabym mieć już coś upatrzone. Wiecie moze, jakie firmy wspołpracują z tym salonem i gdzie ewentualnie w necie szukać oferty? Będę wdzieczna za pomoc.
dziękuję Wam bardzo. jeszcze wczoraj nie mogłam wejść na tę stronę, w salonie powiedzieli mi, ze jest modernizacja, ale dzisiaj voila i jest :)
umówiłam sie na 1645. Panie zdziwiły się ze przychodzę tak późno, ślub mamy 22 kwietnia, myslałam, ze mam jeszcze trochę czasu :) musze się na coś w końcu zdecydować :)
umówiłam sie na 1645. Panie zdziwiły się ze przychodzę tak późno, ślub mamy 22 kwietnia, myslałam, ze mam jeszcze trochę czasu :) musze się na coś w końcu zdecydować :)
fakt - czasu bardzo malo jesli chcesz szyc nowa - bo termin u nch to od 2-10 tygodni tak mam na umowie napisane , ale trzeba sie nastawic ze to jakies 2-3 m-ce - wiec masz ostatni gwizdek.
Co innego jesli chcesz wypozyczyc, szczegolow dokladnych nie znam, ale jak suknia jest wolna to chyba tydzien przed slubem idziesz na dopasowanie i od piatku do poniedzialku suknia jest twoja, pewnie za 50% wartosci tak sadze + kaucja 300 zl.
Jak zamawiasz nowa to wplacasz zadatek 50%wartosci a reszta przy odbiorze i mozesz zawsze dogadac sie co do jakiegos malego rabatu - twoj atut, ze bierzesz nowa i placisz gotowka, no i zamawiasz w styczniu a to taki martwy sezon w salonach jak sami mowia.
Dowiesz sie wszystkiego na miejscu i napewno cos wybierzesz, ja ten salon zostawilam na sam koniec i wlasnie tam wybralam swoja wymarzona suknie i szyje nowa, bo uwazama ze wypozyczenie sie nie oplaca.
Co innego jesli chcesz wypozyczyc, szczegolow dokladnych nie znam, ale jak suknia jest wolna to chyba tydzien przed slubem idziesz na dopasowanie i od piatku do poniedzialku suknia jest twoja, pewnie za 50% wartosci tak sadze + kaucja 300 zl.
Jak zamawiasz nowa to wplacasz zadatek 50%wartosci a reszta przy odbiorze i mozesz zawsze dogadac sie co do jakiegos malego rabatu - twoj atut, ze bierzesz nowa i placisz gotowka, no i zamawiasz w styczniu a to taki martwy sezon w salonach jak sami mowia.
Dowiesz sie wszystkiego na miejscu i napewno cos wybierzesz, ja ten salon zostawilam na sam koniec i wlasnie tam wybralam swoja wymarzona suknie i szyje nowa, bo uwazama ze wypozyczenie sie nie oplaca.
Ja wypożyczam w salonie Marietta w Gdańsku. Ponieważ umowę podpisałam w grudniu na sukienkę z 2005 roku zapłacę 750 zł + 350 zł kaucji (normalna cena na wypozyczenie w tym salonie to 1000 zł + 350 zł kaucji). Ta sama sukienka nowa kosztowała 2480 zł (1980 zł w promocji do końca grudnia). Też wahałam się między kupnem/ wypozyczeniem, ale to jednak duża różnica w cenie, a salon gwarantuje, że suknia będzie w b. dobrym satnie, niezniszczona, wypczyszczona.
Jest jeszcze jedna możliwość. Ja kupowałam suknię u nich gotową za 1500. Przerobili tylko na mnie za szycie takiej to bym 700 więcej zapłaciła, więc czasem warto i tak. a suknia jest bielutka i wyprasowana. Też miałam obawy, ale zupełnie niepotrzebne. Odebrałam ją po przymiarkach w tym samym tygodniu co ślub był, także nie zalegała mi wdomu.
Witam!
Należę do grona zadowolonych posiadaczek sukni ślubnej z salonu Marietta. Suknię zamówiłam 2 tygodnie temu w Gdyni. Jest piękna, taka jaką chciałam mieć. Panie były bardzo miłe, służyły pomocą i nie denerwowały się kiedy nie mogłam się zdecydować. Slub mamy 29 kwietnia i Kierowniczka salonu mówiła, że to już dość puźno, ALE ZDĄŻĄ! pOZDRAWIAM!
Należę do grona zadowolonych posiadaczek sukni ślubnej z salonu Marietta. Suknię zamówiłam 2 tygodnie temu w Gdyni. Jest piękna, taka jaką chciałam mieć. Panie były bardzo miłe, służyły pomocą i nie denerwowały się kiedy nie mogłam się zdecydować. Slub mamy 29 kwietnia i Kierowniczka salonu mówiła, że to już dość puźno, ALE ZDĄŻĄ! pOZDRAWIAM!