Widok
ja wlasnie tez u nich zarezerwowalam a wlasciwie moja mama bo ja nie moglam. teraz zastanawiam sie czy dobrze wybralam.. widzialam ich zdjecia jedynie na stronie ale sa na pewno przebrane- wiadomo kazdy chce sie jak najlepiej zaprezentowac...
chcialabym usłyszec jakas opinie od osob ktore mialy art-fotografie na swoim slubie
pliiisss:)
chcialabym usłyszec jakas opinie od osob ktore mialy art-fotografie na swoim slubie
pliiisss:)
A mzoe mają swoją stronkena ktorej mozna byłoby obejrzeć ich prace....
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Tak dzien po dal nam wszystkie nawet robocze zdjecia zebysmy sobie obejrzeli i wybrali ktore chcemy w naszym albumie. Ja bylam z tego bardzo zadowolona i nie uwazam to za nieprofesjonalne. Obrabiac tzn robic z nich sztucznosc?? Nie na tym to polega przynajmniej dla mnie. Teraz czekam jeszcze na album, ale to z mojej winy bo odezwalam sie do Wojtka, z wybranymi zdjeciami chyba po 3 tygodniach. Ja bylam mega zadowolona jakby ktoras chciala zobaczyc moich pare fotek , ktore zrobil Wojtek to podesle na maila.