Widok

artroskopia

Może ktoś polecić dobrą placówkę,w której wykonują artroskopię?Jaki jest czas oczekiwania z nfz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na Nfz? wszedzie gdzie dzwonilam tam kolejka ok.4 miesiace! od miesiaca mam do usuniecia lakotke boczna i ledwo juz chodze tak mnie boli kolano. Mam juz serdecznie dosc tego pierdo.....nego zlodziejskiego Nfzetu! ide prywatnie na zabieg. Niestety ponad 3 tys. musze zaplacic:( od przyszlego miesiaca przestaje placic skladki na zlodziei!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja poczekam 4 miesiące,bo i tak dzięki operacji,którą miałam wykonaną mając 12 lat,zdrowie i łąkotkę mam nadszarpniętą,a lat mam już 20,dopiero po zmianie lekarza okazało się,że ciągły ból kolana to nie jest moja paranoja,no ale cóż.A tak poza tym,to można jakieś namiary na w miarę dobry szpital?Nie jestem z Gdańska,studiuję tu,więc proszę o jakieś telefony,bo w internecie też nic nie jest jasno napisane,pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Szybko dochodzę co robić? (4 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Problemy z erekcja przy dziewczynie (6 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...

do góry