Widok

marynarz pozna panią

Dobry wieczór,

Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie poznania wartościowej i sympatycznej kobiety.
Najlepiej w przedziale wiekowym 20 - 36, sylwetka normalna.
Mam 175cm wzrostu, jestem zadbany i kulturalny.

Jeśli potrzeba więcej informacji, proszę pytać.
Pozdrawiam ; )
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 23
To zamiast siedzeć i czekać zacznij wychodzić do ludzi. Buciki, kurteczka i miłego wieczoru. W końcu weekend jest.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
http://forum.trojmiasto.pl/poznam-marynarza-t446090,1,46.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
za niski jak dla mnie, a szkoda
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
gdzie wiecej informacji mozna zasiegnąć o Tobie?pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
na przysłowiową żonę pewnie jestem dla Ciebie za wysoka;-)
ale gdybyś miał ochotę wyskoczyć na kawę czy po prostu poznać fajną kobietkę to pisz:) mea-83@o2.pl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
wyslalem wiadomosc

Prepraszam, ze nie odpisuje, jestem w podruzy, tylko od czasu do czasu lapie zasieg.

Jakie informacje o mnie cie interesuja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
"Prepraszam, ze nie odpisuje, jestem w podruzy"

Gdzie lub w czym jesteś????
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9
hej hej a ile masz latek pozdrawiam milutko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
sprawdzam ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
::majowa

30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Coś mi tu nie gra. Facet jest marynarzem, dużo podròżuje i nie spotyka nikogo w trakcie tych podròży? Po prostu niemożliwe...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 12
Może pływa na statku obsługującym platformy wiertnicze i jest mało otwarty na KAŻDY rodzaj miłości ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
@ Sadyl może ,żadna syrenka go nie zauroczyła?

@ Seeman wolisz syrenkę z przedziału 20-25 czy 26-36 ?

Mi zawsze mówiono ,że byłabym bardzo dobrą żoną dla marynarza :)

Oczywiście ,nie tak szybko z tym zamążpójściem ,za jakieś 20 lat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
A ja rowniez jestem marynarzem, co prawda mlodym (jednak swoje juz widzialem oraz bylem tu i tam) i przyznam, ze wbrew temu co Panie sadza poznanie kogos podczas pracy na statku jest arcy trudne. Zwyczajnie nie ma na to czasu, pomijajac fakt, ze plywa to sie po morzu, a nie po ladzie, a jak juz sie schodzi to tylko zaczerpnac troche wolnosci, badz jak co niektorzy troche milosci np egzotycznej. Osobiscie jestem co miesiac w domu i musze przyznac, ze brakuje mi czasu na cokolwiek, prosze sie nie dziwic Panu marynarzowi, ktory po ciezkim (i zapewne długim) rejsie wraca do domu na 2-3 miesiace (chociaz to tylko zalozenia, ale b prawdopodobne), ze nie bylo mu dotychczas dane poznac zadnej syrenki, nawet jesli pozna to zanim znajomosc dobrze rozkwitnie to juz trzeba ruszac dalej :) Zreszta wiele kobiet nie wyobraza sobie zycia u boku takiej osoby, bo u boku to srednio kilka miesiecy w roku. Coz taki zawod, ale Panie z matrymonialnego trojmiasto pl skuszone wizja atrakcyjnego, ustawionego Pana na pewno uznaja ta oferte za interesujaca. Osobiscie uwazam, ze kazdy sposob na poznanie bratniej duszy jest dobry : ) Zycze marynarzowi szczescia, a tak na marginesie to przydaloby sie popracowac nad gramatyka ! ahoj
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 4
No właśnie, zawija się do portu, ma się parę godzin na ogarnięcie najbliższej okolicy, jak się pare lat pływa to odwiedza się kilka razy te same okolice. To jest doskonała okazja żeby kogoś poznać. Zapytać się o drogę, na kawę zaprosić, pogadać.... po prostu wymarzone okazje :) można mieć znajomych na całym świecie. W dobie internetu i telefonii komòrkowej podtrzymywanie znajomości nie jest czymś trudnym. Mam kilku kolegòw pływajãcych, w tym jeden chiñczyk, jeden z vietnamu i nie ma jakiś problemòw żeby na browarka wyskoczyć jak tylko zlãdujã do Gdañska czy Gdyni. Fakt że to jest max dwa razy w roku, ale można - można, tylko trzeba chcieć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17
Kocio masz rację ....można

platekkukurydzy ......ale Panie z matrymonialnego trojmiasto pl skuszone wizja atrakcyjnego, ustawionego Pana na pewno uznaja ta oferte za interesujaca. TUTAJ TAKICH PAŃ CHYBA NIEMA.
Może dlatego ,że sama mam naturę wędrowniczą i w domu nie siedzę
to znajomi twierdzą ,iż byłabym bardzo dobrą żoną marynarza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Sam fakt że panowie marynarze szukacie kobiet w kategorii towarzyskie świadczy o tym ze nic na powaznie tylko rozrywka miedzy rejsami. Napewno jest wiele kobiet godnych zaufania aby byly dobrymi żonami marynarza.Zmiencie swoj tok myslenia i bardziej szanujcie kobiety pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13
Na pewno jest wiele godnych zaufania, poza tym moja wypowiedz nie szufladkowala kobiet. To, ze ktos szuka partnerki w kategorii towarzyskie nie swiadczy o tym, ze szuka tylko rozrywki pomiedzy rejsami, moze wrecz przeciwnie ?
Co do tych skuszonych wizja (...) z pewnoscia nie trafiaja tu w wiekszosci przypadkowe osoby tylko takie, ktore cos od tego seriwsu oczekuja, ale na pewno w wielu przypadkach wzmianka o tym, ze jest sie marynarzem (czyli zapewne ustabilizowana finansowo osoba) moze zwiekszyc zainteresowanie. Jednak to jest normalne i ludzkie, a tu od razu, ze brak szacunku do kobiet. Na pewno sa tez kobiety, ktore chca pozostac niezalezne, ale nie chca byc samotne no i tez tu trafiaja. Nie bede sie juz rozwodzil na ten temat, mozna by o tym dlugo dyskutowac, nie chcialem nikogo swoim postem urazic, wszyscy wiedza tak naprawde jak jest, kazdy szuka swojego szczescia i kazdy ma do tego prawo. Na pewno mozna poznac w wirtualnym swiecie wiele wartosciowych osob i nie watpie, ze takie tu zamieszczaja swoje wpisy. Juz sie chyba nie udzielam, poza tym nie mam tu czego szukac, chyba wykraczaja Panie poza moj margines wieku :P
Pozdrawiam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Płatek...poza tym nie mam tu czego szukac, chyba wykraczaja Panie poza moj margines wieku .....
Hm a jaki jest twój margines wieku?
To seeman określił swoją ,czyli 20-36lat.
Ludzie odwiedzającyTowarzyskie na tym forum ,to całkiem inna kategoria ludzi niz na Towarzyskich w trojmiasto.pl,lub może inne mają oczekiwania.
Tu odwiedzający znają się całkiem dobrze ,nie tylko wirtualnie.Czasem
wpadają " rozrabiaki, czy osoby chcące zamieszać"
Nie trzeba od razu "wsadzać" wszystkich do jednego worka.
Życzę pozytywnego nastawienia do życia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry