Widok
a oglądałyście program "Smacznie, zdrowo, kolorowo" na polsat cafe? Bo ja ze śmiechu nie mogę, Stużyńska zachowuje się tak, jakby dzieci nie znosiła i pierwszy raz w życiu coś gotowała, masakra. Jest strasznie kiepską aktorką. A co powiecie na wieczne reklamy wszystkiego we wszystkim? W serialach kucharek, nutella itd - jak główny bohater zachwala hahaha
ja byłam w Ustce w "Syrence" mają genialne gołąbki rybne! normalnie tak pyszne, że jadłam je codziennie przez 3 dni :P o, jezuśka, ale narobiłam sobie smaka na nie B-)
a z w/w to czasami oglądam Kuchenne rewolucje.
a z w/w to czasami oglądam Kuchenne rewolucje.
Ja oglądam Kuchenne...,
Masterchief jest dla mnie za drętwo prowadzony; do Ugotowanych się przymierzam :))
korzystam ze stronki tefaenu, oni mają udostępnione sezony swoich programów, można oglądać za darmo :))
(info w razie gdyby Wam nagrywarka nie zadziałała.. ;))
Masterchief jest dla mnie za drętwo prowadzony; do Ugotowanych się przymierzam :))
korzystam ze stronki tefaenu, oni mają udostępnione sezony swoich programów, można oglądać za darmo :))
(info w razie gdyby Wam nagrywarka nie zadziałała.. ;))
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
Ja też oglądam wyżej wymienione programy, z tym ze nie zawsze regularnie, ale jak nie mogę na bieżąco to sobie nagrywam i odpalam w wolnej chwili.
W masterchefie najbardziej drażnią mnie Basia, która wydaje sie być zarozumiała i Agnieszka która zawsze musi mieć jakis problem (królik to juz było przegiecie) i płacze z byle powodu lub też bardziej bym powiedziała przy każdej możliwej okazji.
A kibicuję Jankowi.
W masterchefie najbardziej drażnią mnie Basia, która wydaje sie być zarozumiała i Agnieszka która zawsze musi mieć jakis problem (królik to juz było przegiecie) i płacze z byle powodu lub też bardziej bym powiedziała przy każdej możliwej okazji.
A kibicuję Jankowi.
no właśnie my też byliśmy tylko w Panoramie :] robiliśmy tam chrzciny po Kuchennych rewolucjach :] i jedzenie było pyyyszne :]
jeśli chodzi o Masterchef'a - żal mi Magdy(tej co straciła pamięć) - fajna była i fajnie gotowała :]
dziwne, że Maciek tak się wyłożył na kuchni włoskiej :P
wkurza mnie Basia i jej wszystkie dania "na sałatce" ;)
a hamburger tak za mną chodził po obejrzeniu ostatniego odcinka, że wczoraj robiłam ;P łącznie z pieczeniem mega pysznych bułek (specjalnie wyszukałam przepis)
jeśli chodzi o Masterchef'a - żal mi Magdy(tej co straciła pamięć) - fajna była i fajnie gotowała :]
dziwne, że Maciek tak się wyłożył na kuchni włoskiej :P
wkurza mnie Basia i jej wszystkie dania "na sałatce" ;)
a hamburger tak za mną chodził po obejrzeniu ostatniego odcinka, że wczoraj robiłam ;P łącznie z pieczeniem mega pysznych bułek (specjalnie wyszukałam przepis)