Widok
Ja pracuje już 5 lat, nie mogę narzekać na wynagrodzenie ani forme zatrudnienia. Mam umowę o prace i jest to już moje trzecie miejsce pracy gdzie dostałam umowe o prace bez większych problemów, a zarabiam 2500zł netto. Jestem po studiach 3 letnich dla higienistek i po wielu szkoleniach. Nie pracuje z lekarzami wariatami, bo jak taki się raz pojawił to zmieniłam prace. Jak, ktoś ma wiedzę i jest dobry w tym co robi to idzie wynegocjować dobre warunki w fajnych prestiżowych gabinetach. Nie myje kibli, podłóg, nie odbieram telefonów tym się zajmuje recepcja, to co robie to asystuje lekarzom, bądz samodzielnie wykonuje zabieg higieny za co mam dodatkowo płacone, no oczywiście dbam o gabinet, porządek w lekach i narzędziach, robie zamówienia. Uważam, że nie jest to najgorsza praca ale trzeba być pewnym, że się to lubi i chce w tym sektorze pracować.
kropka aż mnie krew zalewa jak widzę co piszesz... tak dobrze wiesz ile zarabiają lekarze tak? jaki mają procent? Ty co najwyżej wiesz ile kasują z pacjenta, taka jest prawda więc nie pisz głupot.
P.S. Mam nadzieję, że nie pracujesz w tym zawodzie, współczuję lekarzom którzy mieli tą 'przyjemność' z Tobą pracować.
P.S. Mam nadzieję, że nie pracujesz w tym zawodzie, współczuję lekarzom którzy mieli tą 'przyjemność' z Tobą pracować.
Jak jesteś taka mądra to idź do pracy w netto i pogadamy za miesiąc praca od rana do wieczora od poniedziałku do niedzieli i dźwiganie towarów przez 8 godzin wiem jak to wygląda i dlatego z tamtąd uciekłam . Obecnie pracuje na umowę o pracę w gabinecie stomatologicznym zaczynałam od stawki 10 zł na godzinę i to będąc w trakcie robienia szkoły na higienistkę po jej skończeniu mam 20 zł na godzinę plus wolne wszystkie weekendy plus dodatkowe pieniądze za zabiegi i jeszcze nigdy nie zdażyło mi się zakłuć igła może po prostu byłaś zbyt leniwa i nie ostrożna i dlatego tak krytykujesz ten zawód i prace higienistek praca jest super jak ktoś chce pracować i to lubi
Witam pracuje jakpo asystentka od 3 LAT pracowałam juz w 4 gabinetach w każdym od razu dostawałam umowe o pracę najniższa moja pensja to 1700 zl w pierwszym gabinecie.. zaznacze ze nie jestem po szkole ale za sama wiedze i doswiadczenie płacą ... A jeśli przychodzisz zupełnie zielona do gabinetu to sie nie dziwie ze daja ci 7 zeta...PS. Ja miałam szczescie ze w 1 klinice w której pracowałam wszystkiego mnie nauczyli nawet endo i prptetyki . Pozdrawiam