Widok

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia?

Praca Temat dostępny też na forum:
czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie zarabia?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uważam, że ludzie powinni wiedzieć, iż po 10 latach wszystko się pozmieniało. Jestem z Krakowa (to chyba nie ma większej różnicy, ale na wszelki wypadek doprecyzuję). Jestem po Faber CK. Uważam, że nauka w tej szkole dała mi bardzo dużo i to dzięki szkole jestem tam, gdzie jestem. W szkole załatwili mi praktyki zawodowe, po których zostałam zatrudniona na etat. Nie szukałam pracy żadnego dnia i dostaję nie najgorsze wynagrodzenie. Więc warto! Asystentek (tych dobrych) zawsze brakuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też chętnie się dowiem

Zawsze chciałam pracować w charakterze Asystentki Stomatologicznej i wybrałam opcję realizacji kursu. Znalazłam ofertę Krajowego Instytutu Medycznego, a kurs nosi nazwę: Kurs Asystentki Stomatologicznej. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Kurs był przyjemny, nie zawieral skomplikowanych treści. Uważam, że uzyskałam wystarczające kompetencje, umiejętności oraz wiedzę, aby podjąć zatrudnienie. Mam teraz kilka ofert praca, jedną nawet za granicą. Zastanawiam się co wybrać. Dostałam nawet dokumenty w językach obcych, więc rozważam wyjazd za granicę. O wiele lepsze zarobki, niż w Polsce.

Bardzo polecam cosinusa, to bardzo dobra szkoła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podzielam twoją opinię. Niestety praca w stresie, lekarze z przerosnietym ego, zarobki marne. Szkoda czasu.
Pomocy jak wypełnić dziennik praktyk jako asystentka stomatologiczna

Można w cosinusie, bardzo dobra szkoła polecam próbować

Polecam zrobić w cosinusie, szkoła darmowa i zaoczna, bardzo dobrze naucza :D

Najlepiej zostać dyplomowaną asystentką, a to można zrobić tylko w szkole. Polecam Cosinus, bo jest darmowy. Dużo zajęć prkatycznych, do egzaminów na pewno przygotują:)

Również jestem zadowolona z Cosinusa. Ja akurat robiłam po kolei, najpierw asystentka, potem higienistka. Polecam, profesjonalny sprzęt, a uczą czynni praktycy, więc można się wiele dowiedzieć

Zarobki zależą od miasta na pewno w dużej mierze. A do samego zdobycia zawodu polecam szkołę, a nie kurs, Cosinus ma asystentkę jako darmowy kierunek i jest też higienistka stomatologiczna (fajne uzupełnienie i podwyższenie kwalifikacji).

Mogę polecić The Dawson Academy Polska. Prowadzą świetne szkolenia stomatologiczne, duża dawka praktycznej, merytorycznej wiedzy.

Asystentkę stomatologiczną całkiem za darmo można zrobić też w Cosinusie. sama szkoła jak najbardziej w porządku wiec myślę że warto :)

a gdzie tak płaca mój numer 663399491 jak możesz to napisz
Witam pracuje jakpo asystentka od 3 LAT pracowałam juz w 4 gabinetach w każdym od razu dostawałam umowe o pracę najniższa moja pensja to 1700 zl w pierwszym gabinecie.. zaznacze ze nie jestem po szkole ale za sama wiedze i doswiadczenie płacą ... A jeśli przychodzisz zupełnie zielona do gabinetu to sie nie dziwie ze daja ci 7 zeta...PS. Ja miałam szczescie ze w 1 klinice w której pracowałam wszystkiego mnie nauczyli nawet endo i prptetyki . Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się w100%z tobą,taki jest właśnie gabinet w Babicach Nowych na ul.Ogrodowej ,włascicielka Anna DĄBKOWSKA ,DENTALINE Szczerze nie polecam
Kurs można zrobić w Sopockich Szkołach Medycznych w Sopocie - 80 godzin kursu - 50 wykładów i 30 praktyki.
jedyna rzecz jaka szanuja lekarze w tym zawodze to własne konto !!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
popieram w 100 % dodam jeszcze -czesto brak poszanowania pracownika jestes jak na służbie a nie w pracy !!!! odradzam !!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od razu mogła zostać milionerem najlepiej, po co studia, i też miałaby krocie.
Chodzi tutaj raczej o jakąś przyzwoitą pensję przecież a nie o jakieś kokosy.

Inne tematy z forum Nauka

Kursant Michał - ocena (6 odpowiedzi)

Wyjątkowy talent połączony z wiedzą poparty doświadczeniem i umiejętnością przekazywania wiedzy...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (7 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

do góry