Widok

fate

czy Ty wszystkich pytasz kim jest F.??księdza?!Ja?Do Częstochowy?Nie!
jeszcze chyba tego nie mówiłam:PROOOOOSZĘ!!
A dostałam dziś pocztówkę od W.i się zastanawiam kto zacz.Czuję się głupia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

niaaaaaaaaam

a ja mam dzis donaty:)
wszystkim zycze smacznego

czekajac na magiczne chwile:)

hmm..moge przyjac zalozenie ze nie ma "drugich polowek"..jasne czemu nie..znaczy to ze kazdy moze sie zakochac w kazdym ..o ile oczywiscie ta druga strona opowia nam (osobowosc, wyglad, charakter i takie tam).. bez magii?-jakos takie myslenie mnie smuci:(..moze jestem idealistka..albo musze uwiezyc ze ktos jest stworzony wlasnie dla mnie zeby czuc sie szczesliwa..zwykle zakochanie mi nie wystarcza...jestem zachlanna:)..wooooooow..oj pewnie bede szukac do 80-tki

Agentka

Nie przepadam za faworkami :-(

Verb!

są rzeczy pewne i niepewne tylko w danej chwili i sytuacji.odnoszące się do danej osoby i sytuacji w jakiej ta osoba się znajduje.

Krzyś

co za pech....nie znoszę pączków...chcesz faworki - moja mama upiekła.

Stworku

Nie ma rzeczy pewnych i niepewnych w zakresie uczuć, więc nie możesz mi mówić, że coś jest zielone, a coś szrobure w ciapki.

Ty mnie zapraszasz ja stawiam :)

Kto mnie zaprosi dzisiaj na pączka???? Przyjmoje oferty tylko od .....
Moj nr.gg 1723712 :-)

Iiii tam

nie ma czegos takiego jak "moja druga polowa", w kontekscie milosci. Osobowosc, okolicznosci, aktualny stan ducha, zdolnosc do przystosowywania sie itd. Nic wiecej.

...

Ra jest tylko jeden...

....

Ta gwiazda
Która od zawsze świeciła nam
Jak zielone latarnie
M mglistą noc
Kiedy namiętności spacerują po ulicach

Ta gwiazda
Przy której nasze usta pragnęły, pragnęły
Gdy nasze spotkania kształtowały terminarze
Gdy Twoje piersi...
Gdy moje dłonie...

Ta gwiazda spłonęła...

Moniapomoponia

Oj wiele mógłbym Ci obecnie powiedzić na ten temat... wiele...

Kali

Bo pierwsza nazywa się Verb...

efekt wychodzacego Sloneczka:)

fakt :)
poloweczki sprawiaja ze swiat jest ladnieszy :)

na zdrowie ;)

efekt wychodzacego Sloneczka:)

hmmmm...przyszlo mi na mysl..taki flesh..ze ze..moze On nie byl moja Druga Poloweczka..moze takie mam wrzenie ..tak mi sie wydaje ..a tak naprawde to nie minelam Go ...tak naprawde to jeszce Go spotkam....:)
pozdrwaiam i zycze .."tlustego" dzionka:)
kolejny wniosek...wszystko zalezy od spojrzenia, , :) punktu widzenia...wszystko mozna ogladac z roznych stron:)

gdzie jestes?

kolejny dzien sie zaczyna...taaak... ja tez sie nauczylam rozmawiac ze soba i fakt uwazam ze to nic nie zmienia w sumie nic mi nie daje a odwrotnie doluje...analiza i wnioski moga zabic i pozbawic nadzieji.wniosek..lepiej dzialac niz myslec..no teraz zaczynam sie zastanawic (kontynuujac moje wczorajsze rozwazania ) wydaje mi sie ze minelam Go...moja druga polowke...minelam..minelismy sie..poszlismy w druga strone..i juz sie nie spotkamy...smutne..z****i.....smutne...jak z tym zyc?..nie to nie dramat...mozna tylko wlasnie zyc..ale zycie sie w ten sposob nie przezyje...
widac Slonko za oknem..maluka nadzieja na dzis:) pozdrawiam

Seth

rozmowa ze sobą?to chyba monolog, który nie zawsze prowadzi do właściwego celu.
p.s dlaczego Seth?już tu kiedyś w hp (gazetowym) był ktoś taki.

A dlaczego Sethem

nazywa się Druga Połowa?

Dygresja...

Kiedy jeszcze znią byłem, często samemu sobie zadawałem pytanie: "kim jestem"? Zupełnie nie wiedziałem dlaczego i czemu to miało służyć, lecz dziś, gdy Nas już nie ma, wszystko ulega zmianie... Teraz zadaję sobie pytanie "kim jesteś". Jaki z tego wniosek? Nauczyłem się rozmawiać sam ze sobą. I wiem już, że doprawdy, odpowiedz na to pytanie, wcale nie miała istotnego znaczenia...

Czasownik!!

To naważniejsza część mowy. Czy ktoś jest mnie w stanie przekonac, że nie? Czasownikową (a nawet jankesko-czasownikową) krucjatę rozpocząć czas... Powołajmy do życia Setha który rozmawia sam ze sobą, powołajmy mnie, który sam ze sobą porozmawiać nie potrafię... Może się dziać...

stagnacja

mam dzis wrazenie ze moje zycie jest do d.... czuje sie jakby sie zatrzymalo, nic sie nie zmienia, mam tylko nadzieje ze to tylko chwilowy spadek formy i niska samoocena tak sprawia...bo co bedzie jak ten stan mi sie utrzyma?..czy ktos moze sie ze mna polaczyc w "stagnacji"?

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

do góry