Widok

materace

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, gdzie - oprócz Ikei można kupić dobry materac do łóżka?

Anulka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy to jest cały czas aktualna promocja na te poduszki? I czy na wszystkie modele? Bo mnie interesuje konkretnie model Zip od Curem ale to jest materac sprężynowo-kieszeniowy więc chciałabym mieć pewność, że też mogłabym dostać tą poduszkę.

Ja polecam materace od Curem. Można zamówić przez internet, albo na ich stronie też zobaczysz gdzie w okolicy są jakieś sklepu z ich produktami - zawsze to lepiej się przejść i wypróbować. Jak dla mnie to najlepszy materac na jakim spałam. Mam model .reg i jestem zadowolona w 100%, jest doskonały

A jak z twardością tych materacy? Niby jest napisane w specyfikacji, że to są materace, które dopasowywują się do ciężaru ciała ale poszczególne modele mają jakieś konkretne poziomy w skali twardości. Interesują mnie wyłącznie modele piankowe Curem , czyli log, reg i exe

Log chyba jest najtwardszy, już raczej dla osób które lubią lub potrzebują twardszego materaca. Potem Reg-średniotwardy i Exe-też średniotwardy. Szczerze mówiąc więcej mogę powiedzieć o reg, którego osobiście posiadam. Uważam, że jest najlepszy, a sprawdzałam w salonie wszystkie trzy ale polecam bezpośrednio spróbować.

polecam gorąco hildinga, rok temu zamówiliśmy ten https://euromaterace.pl/produkt/hilding-fandango-materac-kieszeniowy-sprezynowy/ i icągle jak nowy

Też go mamy i na początku wydawał się twardy ale potem na szczęście się przyzwyczailiśmy i nie potrafiłabym spać na czymś innym. Co najważniejsze zauważyłam poprawę jeśli chodzi o poranną rutynę, czuję się mniej ociężała jak wstaję, nie potrzebuję już kawa. Prawdopodobnie to zasługa właśnie "Fandango" i jego prozdrowotnych wlaściwości

Ja kupowałam w Sleepinghouse, model Curem.exe - piankowy materac o podwyższonym komforcie i mogę tylko napisać, że to co o nim piszą pokrywa się z rzeczywistością

Mozesz kupic online.Ja kupilem Estrella lux firmy kolo.Super materac,bardzo wygodny.Mam go juz 10 lat i jest jak nowy.Jest dosc drogi i bardzo ciezki,wiec polecam dostawe z wniesieniem.

Sennamaterace- kupowałam tam model "Curem.reg" w rozmiarze 80x200 w całkiem dobrej cenie.

Ja kupowałam w sklepie "Sleepinghouse". Polecam tam kupować modele marki Hilding- są duże promocje.

Polecam sklep internetowy z materacami sembella. Sama mam od nich 2 sztuki i jestem zadowolona.

Szykuję się na zakup tego materaca już od dłuższego czasu. Czy ten sklep dawał wtedy jakiś dodatkowy rabat ?

Kupowalam tam materac do sypialni dobre 5 miesiecy temu. Bylam bardzo zadowolona z obslugi. Materac mam z pianką bultex, jest naprawdę bardzo wygodny.

Jak trzy miesiące temu kupowałam model "Rumba" to była zwykła promocja, ok 500 zł mniej niż podstawowa cena. Z tego co widzę dalej ta promocja obowiązuje

A czy ta firma prowadzi sklep stacjonarny? Chciałabym kupić ten materac ale wolałabym go najpierw wypróbować

Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem materaca z pianką bultex, bo czytałem dużo pozytywnych opinii na jej temat. Do tego widziałem niezłe przeceny ostatnio w necie. Chyba się skuszę i zamówię ten materac.

Polecam kupic przez neta. O wiele taniej

Teraz są duże promocje więc jeśli ktoś tak jak ja polował na REG to polecam się śpieszyć

Mi się udało kupić 4 miesiące temu materac 'Salsa' od Hildinga. Jest w całości piankowy, i przede wszystkim ma właściwości medyczne. Mega wygodny i stosunek ceny do jakości wychodzi bardzo korzystnie.

W Ikei materace są strasznie miękkie. Jeśli to ma być coś na lata, albo do nowego mieszkania, proponuję kupić materac medyczny. Są twardsze i dzięki temu zdrowsze dla pleców. Sama taki posiadam, kupiłam niedawno synowi model exe od hilding. przetestowany przeze mnie polecam. Kupiony przez internet z dostawą do domu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry