Widok

atopia:(

Działki Leśne Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nasza pediatra zaczęła podejrzewac u naszego synka azs...powiem Wam szczerze że strasznie się tym zdołowałam....tyle się naczytałam o tym choróbsku w necie:(
Czy któraś z Was ma pociechę atopowca?
Jak sobie radzicie? Czym natłuszczacie skórę?
I czy są szanse że ta alergia minie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oilatum z tych wszystkich ma nawiecej parafiny w skladzie i nie ma zadnych niepotrzebnych dodatkow. bo wszystko probowalysmy i jak juz to tylko oilatum ;] noo fakt ze natluszcza na buzke ma naszczescie nie zaatakowana... jeszcze... :/

generalnie te skorne choroby najbardziej w zimie mecza bo przez ogrzewanie skora sie bardziej wysusza...

a z tego co sobie przypominam dziewczyny polecaly jeszcze elidel. to cos podobnego do protopicu chyb tylko troche tansze.
oiltaum nie leczy, ale wyobraz sobie ze wykąpiesz ją w zapachowym żelu do kąpieli...

oilatum delikatnie natłuszcza i nie drażni dodatkowo.
ja od urodzenia kapie paule w oilatum ale niestety to nic nie pomaga... aktualnie jest cala w strupach :(((
protpic ma substancję czynna o własciwościach immunomodulujących.
szkoda tylko, ze jest taki drogi.

do kapieli- wszystko na bazie parafiny. fajne sa serie emolium i oillatum.
nie. to nie jest nic sterydowego :]

jest dermatologiem.

wogole mam kolege w moim wieku co cierpi na azs i ma jakas okrutna odmiane... i on go wyslal ostatnio na jakies naswietlania pod lampami i juz pol roku nie ma nawrotow...
U moich boysów też to podejrzewali dostałam skierowanie o dermatologa do przychodni na polanki gdzie jest lekarz który tym się zajmuje raz na jakiś czas są tam robione spotkania na temat tego jak dziecko pielęgnować itp
Risika czy to jakiś lek na sterydach?
Czy ten lekarz jest też pediatrą?
polecam udac sie do dr Szlazaka. http://www.dermedica.info/

faceta zna sie bardzo i leczy ludzi z azs.
moja mala ma lzs... i sie u niego leczymy.

zalezy od lekarza szlazak poleca protopic...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry