Widok
U Nas w rodzinie pomógł Dermozon od Bioelixire. Synowi zaczęły się zmiany skórne na prawie całych rękach i testowaliśmy wiele rozwiązań jednak ze specyfikami to jak walka z wiatrakami: jeden działa na chwilę, a drugi w ogóle i u Nas Dermozon właśnie zadziałał. Jego plusem jest to że zostawia skórę dobrze natłuszczoną, a czynny ozon w składzie przyspiesza procesy regeneracyjne.
mój mały ma od małego ogólnie jest alergikiem stosowałam do kompieli Emolium P i 3 razy dziennie krem Emolium P a jak juz bylo bardzo źle i miał plany na nogach takie zaognione to smarowałam dodatkowo maścią Protopic na dzień dzisiejszy a ma juz 3 lata skórna alergia po kuracjach i pielęgnacji ustapila ale nadal dbam o skorę :)a i oprócz Protopica to miałam jeszcze maść zrobioną w aptece:) no i zalęży czy Ty masz czy dziecko bo to rożnica!!!
Jak moj syn na ciele jak mial te male suche plamki to stosowalam elcom masc(tylko to masc sterydowa ale odrazu schodzly).Na twarz trzeba uwazac,mi teraz pediatra zapisala masc do zrobienia w aptece(sklad wazelina ,euceryna i woda destylowana)U nas na twarzy dzieki tej masci zeszlo.Ale jak jest mocniej i nie chce zejsc to jest masc Protopic ona jest na recepte,chyba droga ale w aptekach gemini niby kosztuje ok 50zl