Widok

audiolog dziecięcy, Gdynia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny orientujecie się czy w Gdyni przyjmuje audiolog dziecięcy? W przychodni panie powiedziały mi, że w szpitalu miejskim ale przed chwilą dzwoniłam i okazuje się że już tam nie przyjmuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop...
hop...
nie wiem jak w Gdyni ale wczoraj idąc ul.Kościuszki w Gdańsku widziałam baner przy przychodni(NZOZ Fona-med),że przyjmuje audiolog.
Przychodnia Witomino.
niestety w tej przychodni na witominie tez nie ma , może ktoś jednak wie...
Ja przerabiałam ten temat 8 m-cy temu. W Gdyni nie ma, był w szpitalu miejskim ale nie mają podpisanej umowy z nfz.
Na Akademii w Gdańsku trzeba podjechać i wybłagać termin. Jak poważna sprawa to się uda. Nie ma co dzwonić tam, bo szkoda czasu i tak nikt nie odbierze.
Jest jeszcze przechodnia na Głogowskiej w Gdańsku. Tam bez problemu odbierają telefon i terminy nie są długie.
Potrzebne jest skierowanie, ale to pewnie już wiesz.
`mamasyna, dziekuję za odpowiedź :)
przerabiamy aktualnie ten temat :)

Gdyby ktoś potrzebował informacji - na początku lutego na Głogowskiej mogliśmy dostać termin na połowę kwietnia... Ale Pani powiedziała o drugiej poradni audiologicznej (też na NFZ) - NZOZ Fona-med na Kościuszki :) tam wyznaczyli nam termin "za miesiąc" (idziemy w pierwszej połowie marca)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

białe blaty w kuchni (42 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

do góry