Widok

faza na gastro

Dobre i smaczne i zawsze otwarte , jakość w dobrej cenie,tylko do domu zamawiałem to trochę czekałem,ale za to na miejscu szybka obsługa. Pizza rewelacja!!!
Moja ocena
Gastro kategoria: Fast food
obsługa: 4

menu: 5

jakość potraw: 5

wygląd i czystość: 4

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

4.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

gastrofaza

Żenada. Jestem bardzo niemile zaskoczony jakością jedzenia za pieniądze, które wydałem na pożywienie.

W rozmowie wyjaśniającej żenującą jakość pożywienia kucharz sugerował upojenie alkoholowe. Co ciekawe otrzymałem 0,5 l soku zamiast 1l plus zniewalające 15 złotych za dostawę (co zresztą nie było wspomniane)

Zdecydowanie nie polecam tej zaskakująco słabej obsługi. g*wniane żarcie. 4 osoby zamiast otrzymać 4 cheeseburgery otrzymały 2 hamburgery plus 2 cheeseburgery (co ciekawe, zostaliśmy poinformowani, że niesamowitym wyczynem restauracji jest podarowanie nam niesamowicie chrupiącej (niesamowicie gumowej mikrofalowej) bułki do mięsa i sera (którego nie można było uświadczyć w każdej kanapce).

Zniesmaczenie jest trwałe ze względu na uświadczenie w przekonaniu o niesamowitości potrawy. Mimo nieskomplikowanej w teorii finezji okazała się po prostu żałosna i denna.

Kucharz groził nam tasakiem.

rąbało to wszystko g*wnem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry