Widok

maz,dziecko,samotnosc... :-(

od 5 lat jestem mezatka,mam 4 letnia corke i jestem strasznie samotna...maz po przyjsciu z pracy zajmuje sie swoimi zainteresowaniami a ja od rana zajmuje sie dzieckiem,praniem,sprzataniem,gotowaniem. mam juz dosyc :-( kiedys miałam kolezanki,znajomych a od kiedy mam rodzine nie mam nikogo...jak na ulicy widze jakas kolezanke to udaja ze nie widza...wstaje o 5 a kłade sie o 1-2 w nocy.chciałabym poznac kogos w takiej sytuacji jak ja bo dłuzej tej samotnosci nie wytrzymam....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,
Jak chcesz pogadać lub popisać pożalić się lub po prostu zapytać jak się dziś masz to czekam karolcia082@op.pl też siedzę w domu z dzieckie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I widzisz gdynianka jak malo trzeba? nie jestes sama.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak naprawdę same sobie to robimy i nie próbujemy tego zmienić. Przecież jak czasem czegoś nie zrobimy w domu tylko wyjdziemy to nic się nie stanie. Zacznijmy myśleć także o sobie i swojej satysfakcji. Poczujmy się lepiej psychicznie i fizycznie.
gdynianko , w jakiej dzielnicy mieszkasz? tez tak miałam, napisz 2012.gdynia@gmail.com
hej. odezwałam się do was ale tak jak myślałam cisza...ale mimo to dziekuje za ciepłe słowa
kaori jestem z gdyni-chyloni

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (42 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry