Widok

maz,dziecko,samotnosc... :-(

od 5 lat jestem mezatka,mam 4 letnia corke i jestem strasznie samotna...maz po przyjsciu z pracy zajmuje sie swoimi zainteresowaniami a ja od rana zajmuje sie dzieckiem,praniem,sprzataniem,gotowaniem. mam juz dosyc :-( kiedys miałam kolezanki,znajomych a od kiedy mam rodzine nie mam nikogo...jak na ulicy widze jakas kolezanke to udaja ze nie widza...wstaje o 5 a kłade sie o 1-2 w nocy.chciałabym poznac kogos w takiej sytuacji jak ja bo dłuzej tej samotnosci nie wytrzymam....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
kaori jestem z gdyni-chyloni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej. odezwałam się do was ale tak jak myślałam cisza...ale mimo to dziekuje za ciepłe słowa
gdynianko , w jakiej dzielnicy mieszkasz? tez tak miałam, napisz 2012.gdynia@gmail.com
Tak naprawdę same sobie to robimy i nie próbujemy tego zmienić. Przecież jak czasem czegoś nie zrobimy w domu tylko wyjdziemy to nic się nie stanie. Zacznijmy myśleć także o sobie i swojej satysfakcji. Poczujmy się lepiej psychicznie i fizycznie.
I widzisz gdynianka jak malo trzeba? nie jestes sama.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,
Jak chcesz pogadać lub popisać pożalić się lub po prostu zapytać jak się dziś masz to czekam karolcia082@op.pl też siedzę w domu z dzieckie
Ja też mam synka z problemami, ma 7 lat mogliby sie razem pobawić z Twoja córką. Odezwij sie proszę i napisz z jakiej dzielnicy jestes.
Hej , Chętnie sie z Toba spotkam. Podaje emaila bernadka_arch.77@tlen.pl. Jestem z Gdyni. Też czasami mam smutne chwile i potrzebuje sie wygadac jak każdy. Ciebie chetnie wysłucham. Moze podam gg; 8018704
Skoro Twoja córka jest dzieckiem niepełnosprawnym to zapewne przysługuje jej rehabilitacja, sanatorium - składaj papiery i wyjedż z małą na kilka tygodni.
Odpoczniesz, pobędziesz wśród ludzi ,a mąż, gdy przyjdzie mu samemu ogarnąć dom i zrobić sobie jedzenie doceni Twój powrót.
No nie Ty jedna
sblaze@wp.pl :)
gdynianko. moja skromna rada.

po pierwsze jest przesilenie wiosenne, długo nie było słońca wiec teraz korzystaj z tego ile możesz!weź też może jakieś witaminy - mi mocno pomaga na wiosnę bodymax- nie trzeba nawet codziennie łykać.
ja tez nie mam koleżanek - ale tych z czasów studiów szkoły,pracy itp. mam jedna z pracy z którą nawet się nie lubiłam teraz jesteśmy dość zakumplowane- bo mieszkamy blisko i dzieci w podobnym wieku, a i obie się zmieniłyśmy.jednak mam wiele nowych znajomości piaskownicowe
bądź otwarta na kontakty z ludźmi , jeżeli nie chcesz iść do pracy to nie boj się nawiązać bliskich kontaktów z inna mama z piaskownicy - ja tak poznałm wiele wartościowych osób, poradzą w sprawach dzieci ale i wiele innych tematów poruszamy, a nawet głównie inne tematy :P
proponuje także pomyśleć o pracy nie musi byc mocno ambitna - byle wyjść z domu i o nim nie myśleć a jak na 1/2 etatu to super bo to takie 2 pieczenie na jednym ogniu - córa do dzieci a ty do ludzi.
no i musisz porozmawiać ze swoim menem, żeby Cie docenił jako kobietę nie tylko matkę waszego dziecka. niech on posiedzi caluśki dzień tylko z dzieckiem i niech wtedy się wypowiada o przewracaniu w glowie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
gelbi@o2.pl
pollen@o2.pl
kika_1236@wp.pl napisz jak mozesz:)
kasiula_1981@wp.pl
podajcie meile to sie odezwe...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyłączam się. Podaj swojego maila. Chętnie do Ciebie napiszę. Ja miałam kiedyś koleżanki,ale się wykruszyły. Chętnie wyrwę cię na jakiś spacer,kawkę etc. Nie jesteś sama :)). Tylko daj znac....
gdynianka podaj jakiś kontakt do siebie:) pozdrawiam
A ja myślę, że to jemu się w głowie poprzewracało, skoro uważa, że nie powinnaś mieć własnego życia.
Jak córa niepełnosprawna to trochę gorzej... Nie chodzicie na żadną terapię? Może jest jakieś miejsce, gdzie właśnie z córką mogłabyś chodzić? "dla jej dobra" i swojego przy okazji? ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (62 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

Ulubione perfumy (8 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

do góry