Widok
baaaardzo tani kamerzysta
Witam wszystkich.
zacznę od początku... nie chcę oszczędzać na sali, menu, wystroju itp, chce aby wszystko było super.. jednak jak zobaczyłam ceny niektórych kamerzystów to włos mi się na głowie zjerzył... o ile za zdjęcia mogę zapłacić dużo to na kamerzyscie bardzo bym chciała oszczędzić gdyż mi nie za bardzo na tym zależy, jednak obawiam się, że gdybym zrezygnowała z tego to potem będę żałować ;) nie wiem czy można gdzieś znaleźć kamerzystę za mniej niż 1000 zł ? nie orientuję się dlatego proszę o pomoc... nie chciałabym z tego rezygnować ale płacę za samego fotografa 2,5 tys... więc naprawdę zależy mi na tanim kamerzyscie.. nie oczekuję rewelacji... chcę tylko mieć małą pamiątkę na wspomnienia :)
dziękuję Wszystkim za pomoc i sugestię.
Pozdrawiam,
zacznę od początku... nie chcę oszczędzać na sali, menu, wystroju itp, chce aby wszystko było super.. jednak jak zobaczyłam ceny niektórych kamerzystów to włos mi się na głowie zjerzył... o ile za zdjęcia mogę zapłacić dużo to na kamerzyscie bardzo bym chciała oszczędzić gdyż mi nie za bardzo na tym zależy, jednak obawiam się, że gdybym zrezygnowała z tego to potem będę żałować ;) nie wiem czy można gdzieś znaleźć kamerzystę za mniej niż 1000 zł ? nie orientuję się dlatego proszę o pomoc... nie chciałabym z tego rezygnować ale płacę za samego fotografa 2,5 tys... więc naprawdę zależy mi na tanim kamerzyscie.. nie oczekuję rewelacji... chcę tylko mieć małą pamiątkę na wspomnienia :)
dziękuję Wszystkim za pomoc i sugestię.
Pozdrawiam,
znów moda na biedę ? nie stać cię to nie rozpaczaj, jeśli za foto płacisz tylko 2500 to minimum tyle samo lub więcej płać za film, miszczu Bartku jakie cuda, jesli niektórzy szanujący się foto dostają 4500 to jaką miernotę Ty serwujesz ? ocknijcie się wreszcie, nawet pospolity kamerun nie zablokuje sobie terminu 2011 rok za poniżej 1000 ? tanie mięso... jedzą
Prezentujesz typowy polski klimat ..klasa Z!Prowadzę agencję eventową i wiem jakie są ceny na rynku....za wesele każdy liczy min.400 do 1000% więcej za każdą usługę- to chore! niestety zwykłe osoby takie jak Ty utwierdzają "usługodawców" w mniemaniu, że tak jest ok! Ja znam wybitnych fotografów, którzy zdjęcia robią za paręset złotych - bo to ich pasja...ale co Ty możesz o tym wiedzieć. ????
Magda polecam przeczytać, jeżeli zależy Wam na zdjęciach, musicie też uczulić kamerzystę na parę rzeczy.
Zazwyczaj nie ma problemów na linii fotograf - kamerzysta, ale lektura nie zaszkodzi ;)
http://www.5czwartych.com/2010/03/09/dlaczego-wybiera-sie-kamerzyste/
Pozdrawiam
Zazwyczaj nie ma problemów na linii fotograf - kamerzysta, ale lektura nie zaszkodzi ;)
http://www.5czwartych.com/2010/03/09/dlaczego-wybiera-sie-kamerzyste/
Pozdrawiam
http://www.pozytywnafotografia.pl - fotografia ślubna z duszą
kasia@pozytywnafotografia.pl
tel: 0668 551 701
NIP: 532-184-92-85
Legalnie działająca firma ;)
kasia@pozytywnafotografia.pl
tel: 0668 551 701
NIP: 532-184-92-85
Legalnie działająca firma ;)
Witam. Jeśli ktoś chciałby posiadać filmik z wesela, nie stać go na profesjonalistę, a nie ma nikogo w rodzinie z kamerką, to chętnie się zaoferuję. Posiadam absolutnie amatorską, zupełnie zwyczajną kamerę cyfrową HD (obecna ma 2 lata) ,od lat uwieczniam wycieczki, imprezy rodzinne i okolicznościowe (nagrywam filmy, zajmuję się montażem oraz obróbką). Chętnie zaprezentuję przygotowane przeze mnie filmy. Gdyby ktoś był zainteresowany, to moja oferta wygląda następująco: na początek otrzymuję zaledwie 100 zł oraz gwarancję transportu (kościół, sala weselna, itp), następnie filmuję, później obrabiam, montuję, po czym (po wcześniejszym ustaleniu terminu) prezentuję młodym małżonkom przygotowany film. Jeśli jesteście zadowoleni, to go ode mnie kupujecie, jeśli nie, to do niczego nie będziecie zobowiązani (choć myślę, że będzie wręcz przeciwnie:). Info: spula777@o2.pl
właśnie na swoje wesele brałam osobę amatora, bo chciałam zaoszczędzić. I co ,żałuję. To tak jakbym nie miała pamiątki żadnej.
Szkoda że nie przekonałam meża, on nie chciał filmu wcale ja chciałam i poszłam na kompromis. Bez sensu.Chociaż mam dobre zdjęcia ale, zwłaszcza po latach to by się taki film obejrzało.
Szkoda że nie przekonałam meża, on nie chciał filmu wcale ja chciałam i poszłam na kompromis. Bez sensu.Chociaż mam dobre zdjęcia ale, zwłaszcza po latach to by się taki film obejrzało.
Prowadzę salon samochodowy i kiedyś film promocyjny robił mi Grzegorz Szarafiński z Gdyni (ten film do tej pory robi mi mnóstwo oglądalności). Przy planowaniu wesela sobie o nim przypomniałem i okazało się, że jego żona jest też fotografem ;) Taki komplet trafiłem. Ogólnie polecam, bo pan Grzegorz ma super oko, a i jego żonie nic nie da się ująć pod względem warsztatu. Tyle rzeczy, co mi podpowiedzieli to po prostu szok. Bardzo udana współpraca i w sumie znam pana Grzegorza od dawna. Zaufany człowiek, zdecydowanie pasjonat. Telefon zostawiam w razie czego 501 840 980.