Widok
No to moge sie do Was przyłaczyć :) Tez sobie wyliczylam ze w dzien slubu bede miala ten "problem" :(Slyszalam ze jak sie bierze tabletki to zeby sobie przesunac o kilka dni nie robi sie tej przerwy siedmiodniowej. Tak myslalam zeby to wyprobowac, ale sama nie wiem, bo jak mi sie wszystko rozreguluje to nie bedzie za fajnie :(((

Olka!Jak bierzesz tabletki to nie ma żadnego problemu z przesunięciem miesiączki.Po prostu jak Ci sie skonczy opakowanie to weż nastepną tabletke z noweg-dokładnie tak jak napisalas że nie bedzie tej siedmiodniowej przerwy.Mozesz wziac dwa opakowania tabletek nie rabiąc przerwy i nic Ci sie nie rozreguluje-po prostu nastepny okres dostaniesz jak skonczysz brac tabletki z drugiego opakowania-a potem bedzie tak samo jak zawsze.
Ja tak robilam juz kilka razy i nic sie nie stało-mowiłam o tym lekarzowi i nie widzial w tym nic złego
Pozdrawiam
Ja tak robilam juz kilka razy i nic sie nie stało-mowiłam o tym lekarzowi i nie widzial w tym nic złego
Pozdrawiam
eeee... wiesz to ciężko stwierdzić :(
jakby co to raczej nie ja :) ja jestem świeżo upieczoną magisterką ;)
jeszcze dym mi z uszu paruje!! dzięki meg, że trzymałas za mnie kciuki !!
a w temacie to ja akurat nie wiem czy będę miała na ślub niespodziankę, czy nie :D mi organizm lubi płatać figle :)
a kolejne mam pytanie: w sprawie stosowania pigułek - jeżeli to ma służyć leczeniu trądziku, albo unormowaniu cyklu itd... czy to jest leczenie czy antykoncepcja? mam takiego dylemata moralnego właśnie ...
jakby co to raczej nie ja :) ja jestem świeżo upieczoną magisterką ;)
jeszcze dym mi z uszu paruje!! dzięki meg, że trzymałas za mnie kciuki !!
a w temacie to ja akurat nie wiem czy będę miała na ślub niespodziankę, czy nie :D mi organizm lubi płatać figle :)
a kolejne mam pytanie: w sprawie stosowania pigułek - jeżeli to ma służyć leczeniu trądziku, albo unormowaniu cyklu itd... czy to jest leczenie czy antykoncepcja? mam takiego dylemata moralnego właśnie ...