Widok

babski problem

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
buuuuuu:(
właśnie sobie wyliczyłam,że w dniu ślubu będę miała babski problem.....
czy znacie jakieś natyralne sposoby,żeby to przestawić?bo nie bardzo chciałabym faszerować się hormonami kiedy u mnie wszystko chodzi jak w zegareczku....
buźka:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hihihi, mam ten sam problem! niestety! Nie znam sposobu innego niż hormony!mam tylko nadzieję, że samo się jakoś rozwiąże!!stresik, emocje i może będzie troszkę później!;)) Albo wcześniej!;)

No to moge sie do Was przyłaczyć :) Tez sobie wyliczylam ze w dzien slubu bede miala ten "problem" :(Slyszalam ze jak sie bierze tabletki to zeby sobie przesunac o kilka dni nie robi sie tej przerwy siedmiodniowej. Tak myslalam zeby to wyprobowac, ale sama nie wiem, bo jak mi sie wszystko rozreguluje to nie bedzie za fajnie :(((

image
A ja od grudnia 2004 nie biorę pigułek także nie mam jak przesunąć :(
Jak jeden raz nie zrobisz przerwy 7 dniowej to nic się nie stanie ;)

Olka!Jak bierzesz tabletki to nie ma żadnego problemu z przesunięciem miesiączki.Po prostu jak Ci sie skonczy opakowanie to weż nastepną tabletke z noweg-dokładnie tak jak napisalas że nie bedzie tej siedmiodniowej przerwy.Mozesz wziac dwa opakowania tabletek nie rabiąc przerwy i nic Ci sie nie rozreguluje-po prostu nastepny okres dostaniesz jak skonczysz brac tabletki z drugiego opakowania-a potem bedzie tak samo jak zawsze.
Ja tak robilam juz kilka razy i nic sie nie stało-mowiłam o tym lekarzowi i nie widzial w tym nic złego

Pozdrawiam
O to fajnie jak nic sie nie stanie!!! Ja jeszce tak nie przesuwalam, wiec myslalam ze moze beda jakies skutki uboczne. Ale skoro mowisz ze wszystko jest ok to teraz tak sprobuje. Dzieki! Pozdrawiam!!!

image
Cytryna ( konkretnie pewnie wit C ) przesuwa podobno , na mnie to działa o jakieś 1 -2 dni.
u mojej siostry ten problem pojawił sie w dniu slubu zupelnie niespodziewanie, 4 dni za wczesnie...to dopiero byla nieprzyjemna niespodzianka.
Ja jeszcze nie obliczalam, ale znajac moje szczescie to pewnie bedzie niezbyt ciekawie... byle tylko brzuch nie bolal ;)

[img]image[/img]

a ja nie będę miala tego problemu:):):)no tak sie chcialam pochwalić że chociaz to z glowy;)

image
image
image
hahahahaha
Mały szczegół. Dziwne, ze wcześnej nie policzyłaś:)
Ale tak serio. To z nerwów może być ten problem trochę przesunięty. Moja kumpela też miała mieć w dniu ślubu. Ale na szczęście pare dni jej sie przedłużyło. Trzymaj kciuki
no to jaja:)
czyli 90% nocy poślubnych to tylko mit;) hihihi

Nawet jak sie bierze tabletki, to z emocji i wrazen przedslubnych robia sie rozne rzeczy; moja prztjaciola u ktorej bylam swiadkowa bierze tabletki od dwoch lat, wszystko zawsze jak w zegarku a przed slubem problemik pojawil sie 4 dni wczesniej - na sam slub!
sabra,

a w którym jestes miesiacu czy tam tygodniu??? napisz mi na priva jeśli chcwesz, bo nie ma do ciebie w profilu

cmokas,
meg

sabra chyba nie jest w miesiącu, ani w tygodniu, chyba po prostu jest regularna ;) i to "szczęście" ją ominie ;-)
witch, a która to jest w ciązy na forum???
pomóz mi bo już się pogubiłam... ;)))

eeee... wiesz to ciężko stwierdzić :(
jakby co to raczej nie ja :) ja jestem świeżo upieczoną magisterką ;)
jeszcze dym mi z uszu paruje!! dzięki meg, że trzymałas za mnie kciuki !!

a w temacie to ja akurat nie wiem czy będę miała na ślub niespodziankę, czy nie :D mi organizm lubi płatać figle :)

a kolejne mam pytanie: w sprawie stosowania pigułek - jeżeli to ma służyć leczeniu trądziku, albo unormowaniu cyklu itd... czy to jest leczenie czy antykoncepcja? mam takiego dylemata moralnego właśnie ...
dla mnie leczenie...

no ale nie wiem jak dla Ciebie... :o)))

Witch, jeśli bierzesz tabletki ze względów medycznych i nie współżyjesz, to nie jest to grzech, a leczenie. Wiem to na 100%, bo pytałam księdza:)

image
Dear Witch :O)
już śpieszę z odpowiedzią ....
Jeśli masz na myśli Diane-35 to możesz być spokojna jest to lek antykoncepcyjny ... zażywam to już parę lat i czuję się znakomicie...

polecam :o)

Anulka

do góry