Widok

badanie GBS w ciąży. GDZIE WYKONAĆ?

Rodzina i dziecko Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam, dostałam polecenie od swojej lekarki wykonania badania GBS jako że jestem w 37 tygodniu ciąży. Od tygodnia biegam po necie, wydzwaniam po różnych gabinetach, ale nie mogę dostać informacji gdzie takowe mogę wykonać (jedynie mówiono o Invicta, ale tam z pewnych przyczyn w żadnym wypadku nie pójdę).

Proszę o pomoc, o numer telefonu czy choćby nazwisko lekarza, u którego mogłabym takie badanie zrobić.
Z góry dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprobuj w Brussie, ja tam robilam, koszt to 25zl o ile dobrze pamietam
Pobrała mi moja ginka i zaniosłam tutaj:
http://www.diag.pl/Badanie-Wymaz-z-pochwy-w-kierunku-paciorkowcow-grupy-B-GBS.85+M5ea2c500001.0.html
dziękuję za pomoc :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie też gin. pobrała wymaz i próbkę zaniosłam do lab. w szpitalu na Zaspie bo tam planowałam rodzić, na Klinicznej też jest lab. gdzie bez problemu przyjmują próbki i nawet wynik można odczytać on-line :-)
W Evimedzie w Gdyni

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

do góry