Widok

badanie GBS w ciąży. GDZIE WYKONAĆ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, dostałam polecenie od swojej lekarki wykonania badania GBS jako że jestem w 37 tygodniu ciąży. Od tygodnia biegam po necie, wydzwaniam po różnych gabinetach, ale nie mogę dostać informacji gdzie takowe mogę wykonać (jedynie mówiono o Invicta, ale tam z pewnych przyczyn w żadnym wypadku nie pójdę).

Proszę o pomoc, o numer telefonu czy choćby nazwisko lekarza, u którego mogłabym takie badanie zrobić.
Z góry dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprobuj w Brussie, ja tam robilam, koszt to 25zl o ile dobrze pamietam
Pobrała mi moja ginka i zaniosłam tutaj:
http://www.diag.pl/Badanie-Wymaz-z-pochwy-w-kierunku-paciorkowcow-grupy-B-GBS.85+M5ea2c500001.0.html
dziękuję za pomoc :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie też gin. pobrała wymaz i próbkę zaniosłam do lab. w szpitalu na Zaspie bo tam planowałam rodzić, na Klinicznej też jest lab. gdzie bez problemu przyjmują próbki i nawet wynik można odczytać on-line :-)
W Evimedzie w Gdyni

Inne tematy z forum Zdrowie

Feromony (8 odpowiedzi)

Co sądzicie o działaniu takich środków? Ktoś może próbował? Mam w sumie mętlik w głowie, z jednej...

Ortopeda luxmed gdańsk (12 odpowiedzi)

Witam! Ma ktoś doświadczenie z którymś z ortopedów w luxmedzie najlepiej w Gdańsku? Z tego co...

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry