Widok
Faktem jest że w baninie jakaś klika rządzi . Wszystko w miejscu stoi nic do przodu się nie rozwija , jedynie banino zmienia się przez prywatnych inwestorów deweloperów którym jest wydawana zgoda na budowę ale drogi czy infrastruktura to już zmartwienie mieszkańców totalna samowolka bez kontroli i pomyslunku . To dotyczy każdego problemu banina bo tu nie ma gospodarza ani osób które by chciały coś na lepsze zmienić
Witam, dlaczego zaprasza mnie pani na przejażdżkę moim samochodem? Chyba swoim powinno być. Chętnie skorzystam z propozycji, gdy będę wracał po imprezce do domu. Mamy sporo kaski zainwestowane w wyposażenie barku. Co do warsztatu to nie musimy robić kilku kilometrów, przecież Banino nie ma w najszerszym miejscu nawet kilometra.
Z tego co wiem prace są właśnie prowadzone na ul Dębowej, Sportowej,Bajecznej nie wiem jak wygląda sprawa na Polnej i Żeglarskiej do tego rondo na Tuchomskiej jest w przebudowie.To obecnie w samym Baninie a raczej reszta gminy też nie została zdana na łaskę losu...
A tak poza tym naprawdę nie zazdroszczę temu kto zostanie teraz burmistrzem ze swoją gwiazdą w koronie naszym kochanym baninem. Pozdrawiam wszystkich
A tak poza tym naprawdę nie zazdroszczę temu kto zostanie teraz burmistrzem ze swoją gwiazdą w koronie naszym kochanym baninem. Pozdrawiam wszystkich
@spolecznik- jakbyś pisał X lat od drogę i ciągle słyszał odmowę bo "brak funduszy " też byś wyłożył kasę na drogę. Wesoła była jedną z pierwszych ulic z tej strony , które powstały po wydzieleniu pierwszych działek i od początku gmina robiła problemy by ją zrobić a na wszystko- łącznie z utwardzeniem tej uliczki i z plytami na Ksiezycowej - ludzie z tej ulicy się składali. Takie realia tej gminy od samego początku.