Widok

bardzo silne nocne pocenie się

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy wiecie co może być przyczyną?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up

Dziewczyny, teraz mnie dopadło. Od jakiegoś czasu śpię niespokojnie, wstaję siku zawsze między 2 a 3 w nocy i pocę się tak strasznie, że normalnie już dziś się nie na żarty wystraszyłam :(
Jestem pod opieką endokrynologa i wszystkie wyniki mam w normie. W ciązy też nie jestem...
ależ prosze :)

dzieki wielkie wiperku:)

no dobra Sloneczko...przedstawiam Ci listę badań, które zaleciła mi pani ginekolog w zawiązku z braniem tabletek antykoncepcyjnych
GGTP
ALAT
ASPAT
APTT czas koalinowo-kefalinowy
czas protrombinowy

A oprocz tego jeszcze Ci cos dolega? Oslabienie moze? Czeste infekcje? I od dawna to trwa? Bo to moze byc cos blahego, ale tez i powazniejszego.

a ja takie silne pocenie się przeszłam, kiedy zaczęły się moje kłopoty z płucami :/ kilka lat temu w środku lata :/ zaczęło się od przeziębienia :/ słabłam, słabłam, słabłam.... i zakończyło się 2-miesięcznym leżeniem w szpitalu i półrocznym dochodzeniu do żywych w domu.

To mój Tomasz chyba też ma problemy z hormonami, hehehe

ostatnio też strasznie się poci w nocy :/

To wiperku jak bedziesz miała możliwość to bardzo prosiłabym gdybyś mogła wysłać na maila. Oczywiscie jak bedziesz miała chwilke:)

mam w domu spis tych badań, na pewno krzepliwość...

Ja musze isc zrobic sobie hormony bo po 5 latach brania tabletek moja watroba moze miec dosc szczegolnie ze coraz czesciej mnie cos pobolewa:( A moze ktoras z was wie jakie hormony trzeba zbadac zeby zobaczyc wplyw tabletek na watrobe?? Bo chce isc prywatnie zrobic wyniki, bez skierowania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moje hormonki sa w porządku bo robiłam ostatnio badania w lutym

hormony

ja nie wiem ze mnie straszny nerwus jest.ale klimakterium Mystic to chyba jeszcze nie przechodzę:)dziękuję zaraz poczytam

Jak ja miałam skoki temperatur w nocy to mama polecila mi pojscie i zbadanie hormonow, oczywiscie nie poszlam, ale moze to miec cos wspolnego z zaburzeniami hormonalnymi.

ja też budze się mokra rano

gorączka , osłabienie, za gruba kołdra,za ciepła pizama,menopauza,przesilenie wiosenne a tak na powaznie to nie wiem:(

http://www.nadpotliwosc.pl/index.php?section=6

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry