Widok

bezczelne oferty

dostaliscie kiedys takiego sms-a----"zabezpiecz sie na wypadek nowotworu....niedługo zadzwoni do ciebie nasz konsultant"?
czyz to nie bezczelnosc?
smsy od miliona wrozek i geja Macieja
masz ruch na koncie --masz coraz wiecej ofert o kredyt
rozmieszaja mnie z tym ciagłym--"powieksz penisa"..i obok dzisiaj "najlepsze biustonosze"

naciagactwo ,złodziejstwo w pieknym stylu

dostaąłm pismo z urzedu zaadresowane "PANI krzysztof......"
rozumiem ,ze pomyłka ..ale wyjasniajac ,ze Krzysztof nie jestem i oto dowod-stoje przed Pania-
takie dane wystosował urzad holednerski i ona takimi danymi sie kierowała--wiec nie pomyłka
tylko
swiadomy akcept gender

w urzedzie podatkowym na koobrzeskiej remont..czesc jest zamknieta dla petenta
dla pewnosci pytam ,czy to jeszcze ten sam urzad czy juz co innego
na to-pani urzedniczka-------parskneła gromkim smiechem
pytam sie je "co w tym smiesznego?'
a ona -to nie do Pani

odnosze wrazenie,ze rzeczowa i na poziomie romozwe mozna" przezyc"z budowlancami
i wyjatkowo sympatycznym i "do ludzi" facetem od firmy "toitoi"
a w urzedach ..takie mam wrazenie jakby jeszcze jakis smrodek komuny pozostał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i co Cię oburza w tej pomyłce urzędu? Rozumiem, gdyby to był polski urząd. Ale skoro w grę wchodzi holenderska instytucja, to mogła zdarzyć się pomyłka. Po pierwsze - imię Krzysztof jest dla nich obce. Po drugie - panuje u nich inna kultura i podzielność płciowa. Taką pomyłkę należało wyjaśnić i odebrać z przymrużeniem oka jako nawet dosyć zabawną, a nie puszyć się na forum, bo jak to oni śmieli, bezczelni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

>na poziomie rozmowę można "przeżyć"z budowlańcami<

a gdzie tam, ... budowlańcy to chamy. Wszędzie widać tablice z napisem -"wyjazd z budowy" zamiast uprzejmiej - "proszę opuścić budowę"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Panie Rregino

nie zrozumiałas przekazu
panienka w urzedzie polskim przepisała bezmyslnie to,co urzad holenderski napisał--a skoro była mowa o Polsce,to warto było przeczytac pismo dokłądnie--czego nei zrobiła----zwyczajnie skopiowała dane .bezmyslnie

i o to myslenie chodzi--w urzedach!
u nas w Polsce --imie Krzysztof przynalezy do płci meskiej-czy sie myle

a jesli idzie o urzedy holenderskie to--wisi im koło okna -czy oni cos poprawnie napisza--za ich bład zapłaciłam juz spoa sume tysiecy i nie pouczaj mnie i nie ucz -jacy oni sa
inaczej traktuja nazwisko panienskie i stad tez sa problemy
a nasi urzednicy nie racza sie zorientowac z jakimi obyczajami maja ,jesli idzie o kraj z ktorym koresponduja urzedowo
to samo dotyczy podatkow..poslkie urzedy maja gdzies,ze tam jest inna forma naliczen

poza tym -al het beste:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Po drugie - panuje u nich inna (...) podzielność płciowa.

Znaczy się że mają więcej niż męską i żeńską?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

uznanie/brak uznania na zawarcie małzenstwa tej samej płci
czyli przywileje dla homoseksualistow w "tych innych krajach"i telerancje Holandii
Pani/Pan Rregin/a uznała za "inna podzielnosc płciowa"
natomiast mnie sie widzi--ze ta " inna podzielnosc płciowa" nie obowiazuje w Polsce--wiec i urzednika na terenie Polski
no chyba ,ze ma wewnetrzne nakazy unijne-
przeciwdziałajace homofobii

w kazdym razie musiałam stanac osobiscie i naocznie i samoistnie --stwoerdzajac ,zem kobieta ..nie hu...wie co:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

> stwoerdzajac ,zem kobieta

Wystarczyło oświadczenie, czy musiałaś ten fakt urzędasom "udokumentować"? ;>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

stanełam z rozpietym paltem i wypieta piersia Matki Polki
doprowadzajac akt do wgladu--(podajac papiery):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry