Widok
bezczelne oferty
dostaliscie kiedys takiego sms-a----"zabezpiecz sie na wypadek nowotworu....niedługo zadzwoni do ciebie nasz konsultant"?
czyz to nie bezczelnosc?
smsy od miliona wrozek i geja Macieja
masz ruch na koncie --masz coraz wiecej ofert o kredyt
rozmieszaja mnie z tym ciagłym--"powieksz penisa"..i obok dzisiaj "najlepsze biustonosze"
naciagactwo ,złodziejstwo w pieknym stylu
dostaąłm pismo z urzedu zaadresowane "PANI krzysztof......"
rozumiem ,ze pomyłka ..ale wyjasniajac ,ze Krzysztof nie jestem i oto dowod-stoje przed Pania-
takie dane wystosował urzad holednerski i ona takimi danymi sie kierowała--wiec nie pomyłka
tylko
swiadomy akcept gender
w urzedzie podatkowym na koobrzeskiej remont..czesc jest zamknieta dla petenta
dla pewnosci pytam ,czy to jeszcze ten sam urzad czy juz co innego
na to-pani urzedniczka-------parskneła gromkim smiechem
pytam sie je "co w tym smiesznego?'
a ona -to nie do Pani
odnosze wrazenie,ze rzeczowa i na poziomie romozwe mozna" przezyc"z budowlancami
i wyjatkowo sympatycznym i "do ludzi" facetem od firmy "toitoi"
a w urzedach ..takie mam wrazenie jakby jeszcze jakis smrodek komuny pozostał
czyz to nie bezczelnosc?
smsy od miliona wrozek i geja Macieja
masz ruch na koncie --masz coraz wiecej ofert o kredyt
rozmieszaja mnie z tym ciagłym--"powieksz penisa"..i obok dzisiaj "najlepsze biustonosze"
naciagactwo ,złodziejstwo w pieknym stylu
dostaąłm pismo z urzedu zaadresowane "PANI krzysztof......"
rozumiem ,ze pomyłka ..ale wyjasniajac ,ze Krzysztof nie jestem i oto dowod-stoje przed Pania-
takie dane wystosował urzad holednerski i ona takimi danymi sie kierowała--wiec nie pomyłka
tylko
swiadomy akcept gender
w urzedzie podatkowym na koobrzeskiej remont..czesc jest zamknieta dla petenta
dla pewnosci pytam ,czy to jeszcze ten sam urzad czy juz co innego
na to-pani urzedniczka-------parskneła gromkim smiechem
pytam sie je "co w tym smiesznego?'
a ona -to nie do Pani
odnosze wrazenie,ze rzeczowa i na poziomie romozwe mozna" przezyc"z budowlancami
i wyjatkowo sympatycznym i "do ludzi" facetem od firmy "toitoi"
a w urzedach ..takie mam wrazenie jakby jeszcze jakis smrodek komuny pozostał
No i co Cię oburza w tej pomyłce urzędu? Rozumiem, gdyby to był polski urząd. Ale skoro w grę wchodzi holenderska instytucja, to mogła zdarzyć się pomyłka. Po pierwsze - imię Krzysztof jest dla nich obce. Po drugie - panuje u nich inna kultura i podzielność płciowa. Taką pomyłkę należało wyjaśnić i odebrać z przymrużeniem oka jako nawet dosyć zabawną, a nie puszyć się na forum, bo jak to oni śmieli, bezczelni.
Panie Rregino
nie zrozumiałas przekazu
panienka w urzedzie polskim przepisała bezmyslnie to,co urzad holenderski napisał--a skoro była mowa o Polsce,to warto było przeczytac pismo dokłądnie--czego nei zrobiła----zwyczajnie skopiowała dane .bezmyslnie
i o to myslenie chodzi--w urzedach!
u nas w Polsce --imie Krzysztof przynalezy do płci meskiej-czy sie myle
a jesli idzie o urzedy holenderskie to--wisi im koło okna -czy oni cos poprawnie napisza--za ich bład zapłaciłam juz spoa sume tysiecy i nie pouczaj mnie i nie ucz -jacy oni sa
inaczej traktuja nazwisko panienskie i stad tez sa problemy
a nasi urzednicy nie racza sie zorientowac z jakimi obyczajami maja ,jesli idzie o kraj z ktorym koresponduja urzedowo
to samo dotyczy podatkow..poslkie urzedy maja gdzies,ze tam jest inna forma naliczen
poza tym -al het beste:)
nie zrozumiałas przekazu
panienka w urzedzie polskim przepisała bezmyslnie to,co urzad holenderski napisał--a skoro była mowa o Polsce,to warto było przeczytac pismo dokłądnie--czego nei zrobiła----zwyczajnie skopiowała dane .bezmyslnie
i o to myslenie chodzi--w urzedach!
u nas w Polsce --imie Krzysztof przynalezy do płci meskiej-czy sie myle
a jesli idzie o urzedy holenderskie to--wisi im koło okna -czy oni cos poprawnie napisza--za ich bład zapłaciłam juz spoa sume tysiecy i nie pouczaj mnie i nie ucz -jacy oni sa
inaczej traktuja nazwisko panienskie i stad tez sa problemy
a nasi urzednicy nie racza sie zorientowac z jakimi obyczajami maja ,jesli idzie o kraj z ktorym koresponduja urzedowo
to samo dotyczy podatkow..poslkie urzedy maja gdzies,ze tam jest inna forma naliczen
poza tym -al het beste:)
uznanie/brak uznania na zawarcie małzenstwa tej samej płci
czyli przywileje dla homoseksualistow w "tych innych krajach"i telerancje Holandii
Pani/Pan Rregin/a uznała za "inna podzielnosc płciowa"
natomiast mnie sie widzi--ze ta " inna podzielnosc płciowa" nie obowiazuje w Polsce--wiec i urzednika na terenie Polski
no chyba ,ze ma wewnetrzne nakazy unijne-
przeciwdziałajace homofobii
w kazdym razie musiałam stanac osobiscie i naocznie i samoistnie --stwoerdzajac ,zem kobieta ..nie hu...wie co:)
czyli przywileje dla homoseksualistow w "tych innych krajach"i telerancje Holandii
Pani/Pan Rregin/a uznała za "inna podzielnosc płciowa"
natomiast mnie sie widzi--ze ta " inna podzielnosc płciowa" nie obowiazuje w Polsce--wiec i urzednika na terenie Polski
no chyba ,ze ma wewnetrzne nakazy unijne-
przeciwdziałajace homofobii
w kazdym razie musiałam stanac osobiscie i naocznie i samoistnie --stwoerdzajac ,zem kobieta ..nie hu...wie co:)