Widok

biała koszula taliowana- gdzie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zaczely sie poszukiwania koszuli dla mojego narzeczonego.... stad moje pytanie czy natknelyscie sie gdzies na fajne biale koszule taliowane ( typu slim fit) bo jak na razie to odwiedzilismy juz troche sklepow i byly tylko 2 takie niezbyt urodziwe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też takiej szukaliśmy i nie było łatwo. Pamiętam, że spory wybór mieli w Graafie (Galeria Bałtycka), w Wólczance tez czasami można się natknać. W przypadku M stanęło w końcu na koszuli Sunset Suits przerabianej na niego (taliowanie i zwężanie rękawów)

[b] 25.04.2009 [/b]
a przerabialiscie we wlasnym zakresie czy robily to krawcowe z Sunset Suits?
Bardzo ładne koszule taliowane są w Pruchniku, mój taką miał na ślub i na codzien do pracy też w takich chodzi i są super
dokładnie tak, bardzo ładne taliowane koszule sa w Próchniku, ale za 199 zł

najlepsze koszule

robi f-ma Olymp
w pomorskim ma sklep tylko w chojnicach, ale do stacjonarnego bym sie nie udawala, bo cena moze zabic..
tanie nie sa, ale- nie trzeba ich prasowc i sa na slim fit i z dlyzszymi rekawami..
i piekne koszule "wieczorowe" maja- do tego masz gwarancje, ze sie nie pognieciesz
tu ich strona w Uk, gdzie maja takie jak slubne- jesli chodzi o zwykle, codziene, to mozna kupic znacznie taniej.. i sero bez prasowanie wygladaja jak nowe
http://www.olympdirect.com/Luxor Soiree Semi Spread Plain White.htm
no akurat jakos nie trafilismy do Prochnika :) wiec sie wybierzemy na pewno, cena nie najgorsza bo w Wolczance zaproponowana nam za ponad 300 zl chyba :) i wcale nie byla ladna
w Vistuli sa
Robiły krawcowe i było to w koszcie zakupu koszuli

[b] 25.04.2009 [/b]
w chojnicach :) o prosze.. to moje miasto :D musze sie wybrac
Są w Vistuli ale z tą typu slim fit jest mały problem bo jest z dosyć cienkiego materiału i prześwituje. A wiadomo po to się kupuje slim fit żeby była jak najbliżej ciała i nie po to, żeby zakładać pod nią podkoszulkę. Szczególnie latem. My się jeszcze nad nią zastanawiamy w sumie idealnie pasuje do garnituru (też slim) i do cienkiego krawacika:)

i dodam tak jak poprzedniczka, że w Vistuli koszula ponad 300 zł i na prawdę zero szału.
dokladnie... pasuje idealnie dlatego szukamy... moze cos sie znajdzie jeszcze troche czasu mamy... krawacik cienki juz kupiony, garnitur tez, nawet buty ale koszuli brak...
no wlasnie ceny niektore wysokie a jakosc zadna...
silan a w chojnicach dokladnie w jakim sklepie? orientujesz sie?bo dawno nie bylam i nie za bardzo kojarze gdzie moga byc...
tara bis
stary rynek 18
http://www.olymp.pl/

ale serio nie oplaca sie stacjonarnie, kiedys te koszyle byly w PL po 400 zl. chyba, zeby obejrzec..w necie od 30€ mozna kupic
mam kolege, ktory je nosi codziennie i az sie wierzyc nie chce- jak spod zelazka caly dzien wygladaja..

nienawidze prasowac koszul. na dodatek koszule okropnie wygladaja pozagniatane od noszenia caly dzien- a te nic.. tylko trzeba luxor brac, bo to ten material i prac wg wskazowek- dla mnie to wnalazek stulecia ;)
chce sie im tylko na zywo przyjrzec a potem mozliwe ze zamowimy z netu jesli sie spodobaja :) dzieki....

w tarnowie firma doraton nie drogo i tanio i ladnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
gdy my pytalismy w salonach o taliowana koszule na spinki to sprzedawcy robili wielkie oczy. Podobno w {Polsce sie takich nie nosi wiec nikt nie zamawia.

Na szczescie znalezlismy w Prochniku, kosztowala troche (199 zł) ale jest naprawde swietna
A my kupiliśmy w Outlecie w sklepie Intermoda sa koszule firmy Omega slim. Nigdzie indziej nie znaleźlismy, no oprócz Pruchnika ale tam ceny wysokie ;/ .
do góry