Widok

biała ropna krostka w nosku u czterolatka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej,
U mojego synka w nosku wyrósł jakiś ropny "pryszcz" w nosku..
Czy mamy czekać aż zejdzie czy jakąś maścią smarować?

Nie wiem czy z tym biec do lekarza, może akurat któraś z Waszych pociech miała takie "cudo" w nosku....
Mam Tribiotic,ale nie wiem czy się nadaje...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ruszaj ,to bardzo niebezpieczne miejsce powinno samo się zagoić można posmarować lekko spirytusem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moj tez mial kroste,ktora sobie rozdrapal. Zrobil sie zstrup wielkosci dziurki od nosa,ropny zielony. Pediatra mi kazala smarowac mascia ze sterydami.
mamaalanka.......i znów się spotykamy;-)nasze chłopaki mają podobne przypadłości;-)a czy u synka tez to na początku wyglądało jak biała ropna krosta?
czyli muszę iść z tym do lekarza?
A faktycznie. U nas zaczelo sie wlasnie od bialej krostki. Alan lubi sobie w nosie pogrzebac i stad pewnie zamienilo sie w tak duzego strupa. Ja bym poczekala,moze samo zejdzie. Nos ma to do siebie,ze wszystko sie w nim ciezko goi bo jest ciagle mokro. Tak mi powiedziala pediatra.
posmaruj maścią ichtiolową, wyciągnie i zasuszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ok,dzięki za rady.
kupię tę maść i posmaruję;-)

mamaalanka,mój właśnie też należy do "grzebaczy" i coś się mu tam zrobiło pewnie od tego grzebania;-)))

posmaruję i zobaczymy,może zejdzie;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

do góry