Widok

biale buty - proszę o opinie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam, czy jest ktoś kto zamawiał buty ze strony internetowej bialebuty.pl ?
jakieś uwagi? problemy? buty nie pasowały?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dołączam się do pytania. Zastanawiam się nad kupnem, ale chciałabym przeczytać jakąś opinię.
Cześć,

Ostatnio zamówiłam buty z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona. Buty są dobrze zrobione, skórka w środku, pasują jak ulał. Jedynie paseczek troszkę za długi, ale można go uciąć.

Generalnie polecam!
ja mam i są bardzo ładne, dokładnie takie jak wymarzyłam i przede wszystkim dużo tańsze niż w salonach
Ja zamówiłam całkiem niedawno. Buty przyszły bez paska, a miały być z. Ma długość były idealne, ale cisnęły mnie z przodu. Parę jednak odesłałam i teraz czekam na nową (oczywiście bez dodatkowych kosztów). Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo buty były śliczne, porządnie wykonane i o ile by nie cisnęły bardzo wygodne:). Wypowiem się jeszcze, jak dostanę przyszłą parę- mam nadzieję niedługo:).
Ładne i tanie buty kupiłam w Jantarze ( Dom Handlowy we Wrzeszczu) Duży wybór, wystawiali się na Targach Ślubnych na Awf.
Jakie ceny za buty w Jantarze?
od 129 zł, a chyba 169 platformy były najdroższe. mają duży wybór, różne kolory
Ja kupowałam i buty są super - nie odpowiadał mi kolor i wymiana była bezpłatna. Dobre jest to, że każdy element buta możesz sobie dopasować sama.
do góry